روابط عمومی دانشگاه

برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست موقت دانشکده مدیریت دانشگاه آزاداسلامی اراک

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۷:۰۰ کد : ۲۹۳۹ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین تکریم و معارفه سرپرست موقت دانشکده مدیریت که با حضور دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیأت امناء و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک ،معاونان و برخی از مدیران در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک شد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درحکمی سرپرست موقت دانشکده مدیریت واحد اراک را منصوب کرد.

دکتر حیدری رییس دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک علاوه بر قدردانی از رییس قبلی خطاب به سرپرست جدید ابراز امیدواری کرده است که با توکل به خداوند متعال و با صداقت کاری، امانت داری و قانونمندی و حفظ حرمت همکاران و دانشجویان در انجام امور محوله موفق باشند.

در این جلسه دکتر علی سرور یعقوبی رییس دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک با حفظ سمت به عنوان سرپرست موقت دانشکده مدیریت معرفی و از زحمات دکتر احمد سرلک قدردانی شد.