کسب مقام دوم تیم بتن سازه ای سبک توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۰۵ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۴۰ کد : ۲۹۴ اخبار دانشگاه
کسب مقام دوم تیم بتن سازه ای سبک توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اراک

درخشش تیم بتن واحد اراک در هشتمین دوره ی مسابقات ملی بتن NCC ))

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، هشتمین دوره ی مسابقات ملی بتن با حضور 82 تیم ازدانشگاه های سراسر کشور در سه گرایش بتن سبز ، بتن سبک غیر سازه ای و بتن سبک سازه ای در دانشگاه علم و فرهنگ رشت به مدت سه روز به صورت حضوری باهم به رقابت پرداختند.

بنا بر همین گزارش این مسابقات در دو مرحله اجرا گردید و 41تیم از جمله تیم هایی  ازدانشگاه آزاد اسلامی اراک (نوآور ، سورنا و سپنتا) به مرحله ی دوم این مسابقات راه یافتند .

درمرحله دوم تیم سورنا درگرایش سبک سازه ای از دانشگاه آزاداسلامی اراک به مقام دوم این دوره از مسابقات دست یافت. همچنین تیم نوآور از واحد اراک  امتیازات لازم را برای کسب رتبه ی سوم بدست آورد ولی با توجه به آیین نامه ی مسابقات که فقط یک تیم از هر دانشگاه می توانست بین تیم های اول تا سوم قرار گیرد.مقام سوم به یک دانشگاه دیگر تعلق گرفت.و همچنین در گرایش غیر سازه ای نیز تیم سپنتا از واحد اراک رتبه ی هفتم را بدست آورد.

اعضای تیم بتن دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با همکاری استاد راهنما مهندس ایمان میرزایی مقدم ومدیرگروهی مهندس مجیدجمشیدی به شرح ذیل می باشد: خانم ها ،هانیه حمیدی و پریا سنایی راد، آقایان،معین عباسی،مهدی یار  توفیقی،علی برومندزاده،امیرعبدالرحیمی