بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

۰۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۹۴۸ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس بیانیه ای صادر کرد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی متن کامل بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به این شرح است؛

جهان اسلام بار دیگر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان (روز قدس)که با ابتکار خلاقانه و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حل مسئله فلسطین و زنده نگه داشتن عشق به مسجدالاقصی است، در روز جمعه 10خردادماه 98حضوری حماسی و مشارکتی فعال و فراگیر خواهند داشت.

بیش از نیم قرن از تجاوز به سرزمین قدس شریف و آوارگی مردم مظلوم فلسطین می گذرد و صهیونیست های غاصب سرمست از کمکهای مادی و معنوی حامیان خویش همچنان به کشتار جمعی مردم بی‌گناه به خصوص زنان و کودکان فلسطینی مشغول هستند.

امروز بیش ازهر زمانی صدای مظلومیت مسجدالاقصی از گلوی مسلمانان مظلوم فلسطین به گوش می‌رسد. متاسفانه ضعف و کوتاهی دولت‌های مسلمان به ویژه سرسپردگی برخی دولت های منطقه باعث شده تا علیرغم وجود بسیاری از منابع معنوی و مالی نتوانند ریشه این جرثومه فساد را بخشکانند. بدیهی است این امر محقق نمی شود مگر اینکه تمام دولت های اسلامی با عزم راسخ انتفاضه مردم مظلوم و ستمدیده فلسطین را یاری و آنها را مساعدت همه جانبه نمایند.

جامعه دانشگاهی ایران، خصوصا مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان طلیعه داران قشر آگاه، استعمار ستیز و عدالتخواه، همگام با سایر اقشار مردم در استان مرکزی در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز قدس شرکت نموده و ضمن ابراز خشم و نفرت خود از جنایات اخیر رژیم صهیونیستی درکشتار زنان و کودکان غزه با فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل غاصب از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم فلسطین حمایت خواهند کرد.

باشد تا در سایه الطاف بی دریغ پروردگار، دعای خیر حضرت بقیه الله (عج) و رهنمودها و رهبری مقام عظمای ولایت روزی فرا رسد که ریشه ظلم و بیداد این دشمنان بشریت در تمامی دنیا خشکانیده شود و بزودی شاهد برپایی حکومت جهانی عدل الهی باشیم. ان شاءالله

جامعه دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی