روابط عمومی دانشگاه

دیدار هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با خانواده معظم شهید محمدکریمی

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۰ کد : ۲۹۵۲ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، درآستانه فرارسیدن سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) و سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و در راستای منویات مقام معظم رهبری در تکریم خانواده های معظم شهدا، دکتر عباسعلی حیدری دبیر هیأت امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، حجت الاسلام و المسلمین مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی  و اعضای هیأت رییسه واحد اراک علاوه بر دیدار با خانواده معظم شهید محمد کریمی فرزند حسین کریمی از کارکنان بازنشسته واحد اراک با آرمان های شهدا و امام شهدا عهد و پیمانی دوباره بستند.

بنابراین گزارش در ابتدای جلسه پدر شهید کریمی ضمن تشکر وخیرمقدم به ریاست و اعضای هیأت رییسه واحد اراک با بیان خاطراتی از فرزند شهیدش و نحوه شهادت آن بزرگوار این مجلس را مزین کردند.

لازم به ذکر است که شهید محمد کریمی متولد1341 مسئول محور عملیاتی لشگر17 علی ابن ابیطالب بود که در تاریخ 24 اسفند ماه1363 در عملیات بدر در منطقه شرق دجله به فیض شهادت نایل آمد.

در پایان این دیدار با اهدای لوح یادبودی از سوی دکتر حیدری از خانواده شهید محمد کریمی تجلیل شد.