روابط عمومی دانشگاه

دیدار اعضای ستاد یادواره شهدای دانشجو با خانواده شهید حمید آسنجرانی

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۴ کد : ۲۹۹۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،به همت بسیج دانشجویی دانشگاه ،اعضای ستاد یادواره شهدای دانشجو با خانواده شهید حمید آسنجرانی دیدار کردند.

در حسن ختام یادواره شهدای دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی اراک اعضای ستاد یادواره علاوه بر دیدار با خانواده شهید والا مقام منطقه سنگ های آذرین  شهیدحمید آسنجرانی لوح ،طراحی سیاه قلم از چهره شهید و تندیس یادواره را به خانواده معظم تقدیم کرد.

علیرضا مشیدی دبیر ستاد یادواره شهدای دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی اراک بابیان اینکه این دیدار به عنوان اختتامیه یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه که شامل چندین پیش برنامه از قبیل مسابقات فوتسال دانشجویی ، تئاتر خیابانی و نمایشگاه دفاع مقدس وبرگزاری مراسم یادواره بود از اعضای کانون ها و تشکل های دانشجویی که در این یادواره همکاری داشتند به خصوص بسیج دانشجویی ، معاونت فرهنگی و دانشجویی ، کانون فرهنگ و کانون ققنوس تشکر و قدردانی کرد.

شهید آسنجرانی در 30 فرودین سال 1389 در محلی معروف به سنگ های آذرین- شمال غرب به آرزوی دیرینه خود رسید و در گلزار شهدای اراک در کنار همرزمان شهیدش آرام گرفت.