برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک

۰۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۵ کد : ۳۰۲ اخبار دانشگاه
برگزاری آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک

آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آزمون کارشناسی ارشد سال 94دانشگاه آزاد اسلامی هم‌زمان با سراسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی اراک در روزهای پنج‌شنبه، جمعه و شنبه مورخ هفتم، هشتم و نهم خردادماه جاری به صورت استانی در 4 حوزه امتحانی با رقابت بیش از 8887 داوطلب خواهر و برادر در شهرک دانشگاهی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

بنا بر همین گزارش، در این زمینه دکتر ذبیح پیرانی نماینده تام‌الاختیار آزمون و معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در حاشیه بازدید ازحوزه های برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در واحد اراک به خبرنگار آنا گفت:آزمون کارشناسی ارشد سال 94دانشگاه آزاد اسلامی اراک همزمان با سراسر کشور در محیطی آرام همراه با نظم وانضباط خاصی با رقابت 5328 هزار نفر داوطلب برادر و 3559 هزارداوطلب خواهر به مدت سه روز در شش نوبت صبح و عصر دردانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک اظهار داشت: نتایج نهایی این آزمون در شهریور ماه سال جاری از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی  به نشانیwww.azmoon.org  به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان دانشگاه جامع با رتبه دوستاره با دارا بودن بیش از 20 هزار دانشجو و بیش از 201رشته- مقطع تحصیلی شامل: 33 رشته-گرایش در مقطع دکترای تخصصی، 61 رشته –گرایش در مقطع کارشناسی ارشد، 88 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته وناپیوسته و19 رشته در مقطع کاردانی  با6 دانشکده مصوب فنی و مهندسی ، علوم پایه ، علوم پزشکی ، مدیریت ، علوم انسانی وکشاورزی در 2 مجتمع آموزشی مجزا خدمات علمی ارزشمندی را به جامعه دانشگاهی کشور عرضه داشته است.