روابط عمومی دانشگاه

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های علوم آزمایشگاهی و مامایی دانشکده علوم پزشکی برگزارشد

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۴ کد : ۳۰۲۶ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، مراسم جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های علوم آزمایشگاهی و مامایی دانشکده علوم پزشکی با حضور خانواده های دانشجویان در تالار فردوسی شهرک دانشگاهی امیرکبیردانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

دکترمرتضی قاسمی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ضمن خوشامدگویی به دانشجویان و خانواده هایشان به ایراد سخنرانی در خصوص اهمیت دانشگاه و علم و دیدگاه و انتظارات مقام معظم رهبری از دانشجویان پرداخت.

در ادامه مدیران گروه های آموزشی نکاتی را در خصوص رشته های فوق و رعایت موازین شغلی در حرفه مقدس پزشکی  و احترام به همکار و حرفه عنوان کردند.

درپایان دانشجویان ضمن دریافت لوح تندیس و تقدیرنامه های خود سوگندنامه حرفه ایی را قرائت کردند.