روابط عمومی دانشگاه

جلسه شورای معاونان دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی برگزار شد

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۳۰۲۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ،جلسه شورای معاونان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  با حضور دکتر عباسعلی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، دکتر عبدالله رحیمی رئیس دبیرخانه هیأت امنای استان، حجت‌الاسلام و المسلمین  محمود یزدانی معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مرکزی، رؤسای واحدها و مراکز آموزشی استان، رؤسای شوراهای تخصصی استان و نماینده ریاست دانشگاه در تشکل‌های سیاسی استان مرکزی به منظور بحث و بررسی در خصوص مهم‌ترین موضوعات آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهشی، اداری و مالی، ورزشی، عمرانی و ... در سالن جلسات واحد اراک برگزار شد .

دکتر عباسعلی حیدری دبیرهیات امناء ورییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در این جلسه علاوه بر تقدیر وتشکر از رؤسای واحدها ومراکز آموزشی،استادان و کارکنان واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان برهمراهی،همکاری وتعامل با دانشگاه تأکید کرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با بیان نکات مهمی در خصوص مسائل فرهنگی دانشجویی ،مالی وآموزشی گفت: اجرای دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاداسلامی ،ارائه خدمات فرهنگی به دانشجویان ،دفاع از حق دانشجویان ،رعایت سرفصل های آموزشی ، برگزاری ترم تابستان ،برگزاری امتحانات جامع در تیرماه جاری و جذب دانشجو طبق قوانین و  اصول دانشگاه در واحدها و مراکز آموزشی در دستور قرار گیرد و بر اجرای آن اهتمام ورزند.