برگزاری هشتمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۱۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۷:۰۷ کد : ۳۰۴ اخبار دانشگاه
برگزاری هشتمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک،هشتمین جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور مهندس محمود زمانی قمی استاندار استان مرکزی ، دکتر علی محمد رنجبر رئیس هیأت امنای استان های مرکزی،لرستان وهمدان ، دکترعلیرضا نظام آبادی دبیرهیأت امنای استان و اعضای هیات امنای استان مرکزی در سالن جلسات واحد اراک برگزار شد.

بنابراین گزارش مهندس محمود زمانی قمی استاندار جدید استان مرکزی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی اظهار کرد: استانداری مرکزی با توجه به پتانسیل وامکانات پژوهشی وآزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اراک درخصوص توسعه رشته های پزشکی در واحد اراک که از مطالبات به حق مردم استان مرکزی نیزمی باشد در این زمینه مساعدت وهمکاری های لازم را خواهد داشت.

دکتر علی‌محمد رنجبر نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در امور هیأت‌های امنای استان های مرکزی،لرستان وهمدان ضمن خیر مقدم و تبریک اعیاد و مناسبات ماه مبارک شعبان و تسلیت فرا رسیدن سالروز رحلت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، آمار و اطلاعات مربوط به واحدهای استان مرکزی را ارائه نموده و به تشریح سیاست‌های کلان دانشگاه در سال 94 پرداختند.

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه در امور هیأت‌های امنای استان های مرکزی،لرستان وهمدان اظهار داشتند: از جمله سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری تعدیل و چابک‌سازی واحدها، کاهش هزینه‌ها و تأمین 16 % از هزینه‌های دانشگاه از محل غیر از شهریه‌ها است. بنابراین رونق بخشیدن به منابع درآمدی جدید مانند شرکت‌های دانش‌بنیان، فعالیت‌های اقتصادی دانش‌بنیان و ... از اقدامات اساسی واحدها در سال جاری خواهد بود. امید است که واحدهای دانشگاهی در این مسیر با همدلی، همزبانی و هماهنگی به چشم‌اندازهای مورد نظر دست یابند.

در ادامه جلسه آقای دکتر نظام‌آبادی عضو و دبیر هیأت امنای استان مرکزی و سرپرست واحد اراک ضمن خیر مقدم و تبریک مناسبت‌ها و اعیاد شعبانیه و تسلیت سالروز درگذشت حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی به اعضاء و حاضران در جلسه، با تبریک و معرفی جناب آقای محمود زمانی قمی استاندار جدید استان مرکزی به عنوان عضو جدید هیأت امنای استان، ضمن ارائه توضیحات لازم به تشریح موضوعات دستور کار جلسه پرداختند.

پس از بحث و بررسی در خصوص دستور کار جلسه موارد ذیل به اتفاق آراء مورد ‏تصویب حاضران قرار گرفت:‏ ‏

پس از ارائه گزارش مبسوط توسط دکتر نظام آبادی دبیر هیأت امنای استان در خصوص آخرین وضعیت اراضی فاقد سند واحدها و مراکز دانشگاهی استان ، مقرر شد کلیه موارد مورد نیاز جهت حل مشکلات آنها در کمیسیون دائمی طرح و کارشناسی شود و سپس جهت تصمیم گیری  در جلسه آینده هیأت امنای استان مرکزی مطرح گردد.

در خصوص فعال‌سازی پار‌ک‌های علم و فن‌آوری و طرح شهرک فن‌آوری آزاد (شفا)، مقرر شد واحدهای اراک و ساوه ضمن انجام کار کارشناسی و برآورد هزینه‌های لازم و بهره‌گیری از مهندس مشاور و متخصص، گزارش لازم را جهت ارائه به کمیسیون دائمی آماده نموده تا پس از بررسی در کمیسیون دائمی در مورد انتخاب واحد اراک (مرکز استان) و ساوه به عنوان محل شهرک فن‌آوری آزاد درهیأت امنای آینده  تصمیم‌گیری صورت پذیرد.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی با نگاه به فعالیت‌ها و اقدامات انجام شدة منطبق بر شیوه‌نامه و بخشنامه‌های مربوطه، نحوه پیشرفت طرح سامانه آزمایشگاهی همکار آزاد (ساها) را به صورت کامل تشریح کردند.

در خصوص مشارکت در ساخت بیمارستان ولیعصر جهت اخذ وتوسعه رشته‌های علوم پزشکی، بنا به پیشنهاد دبیر هیأت امنا استان مرکزی مقرر شد یک کمیته تخصصی سیاست‌گذاری توسعه رشته‌های پزشکی و ساخت بیمارستان، متشکل از حقوق‌دانان و پزشکان مجرب دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی اراک در کمیسیون دائمی هیأت امنای استان مرکزی تشکیل و این موضوع را به طور کامل و دقیق بررسی نموده و گزارش آن درجلسه آتی هیأت امنای بعدی مطرح تا درمورد آن تصمیم گیری گردد.

پس از ارائه گزارشی از وضعیت فعلی مراکز آموزشی استان، مصوب شد مراکز آموزشی در استان به طور مستقیم زیر نظر واحد مادر(واحداراک) فعالیت نمایند و بر همین مبنا واحد واحد اراک نیز حمایت، پشتیبانی و نظارت بیشتر جهت رسیدن به استانداردهای قابل قبول از مراکز را به عمل آورد. در صورتی که این مراکز نتوانند استانداردهای لازم را کسب نمایند، در جلسات آتی هیأت امنا در مورد آنها تصمیم‌گیری خواهد شد.

با توجه به توضیحات دبیر هیأت امنای استان مرکزی در مورد وضعیت فعلی مجتمع رفاهی رامسر (وضعیت مکانی، متراژ، کاربری و ...) و راهکارهای ارائه شده توسط ایشان در خصوص فعالیت اقتصادی و درآمدزایی در آن مجتمع، با کلیات ساخت مجتمع تجاری برابر مقررات و ضوابط مربوطه در این مجتمع ،موافقت به عمل آمد.

درپایان جلسه با انتصاب آقای علی مقدسی به عنوان عامل خزانه دار استان مرکزی موافقت گردید.