روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی: اراک مهیای راه‌اندازی مدارس تخصصی ورزشی است

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۰ کد : ۳۰۸۹ اخبار دانشگاه
دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برای راه‌اندازی مدارس تخصصی و آکادمی‌های ورزشی مهیاست.

عباسعلی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره دستورالعمل راه‌اندازی مدارس تخصصی ورزشی و آکادمی‌هایدر استان مرکزی اظهار کرد: ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برای راه‌اندازی این مدرسه‌ها مهیاست.

وی گفت: با وجود معاونت سما و معاونت فرهنگی و دانشجویی و امکانات ورزشی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک که در استان بی‌نظیر و در کشور کم‌نظیر است، این معاونت‌ها را مأمور کرده‌ایم که طرح مشخصی برای این دستورالعمل فراهم کنند تا بر اساس آن طرح را مصوب و قبل از شروع تحصیلی جدید آن را اجرا کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: برای راه‌اندازی مدارس تخصصی ورزشی در اراک بهترین ظرفیت وجود دارد و در برخی شهرها نیز به نسبت مطلوب است؛ ناگفته نماند به واحدهای دانشگاهی اعلام کرده‌ایم تا در این زمینه طرح مطالعاتی داشته باشند و به مرکز استان اعلام کنند.

حیدری درباره همکاری اداره ورزش و جوانان با دانشگاه گفت: شاید در بعضی از موارد نظیر اخذ مجوز و آموزش رشته‌های ورزشی با آنان در ارتباط باشیم؛ اما ازنظر امکانات هیچ وابستگی به اداره ورزش و جوانان نداریم.