برگزاری آیین تکریم معاون ستاد هماهنگی ومعارفه رئیس جدید دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۲۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۸ کد خبر : ۳۱۰ اخبار دانشگاه
برگزاری آیین تکریم  معاون ستاد هماهنگی ومعارفه رئیس جدید دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

رئیس جدید دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی معرفی شد.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی، دکتررضا وفایی شوشتری معاون ستاد هماهنگی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، اعضای هیأت رئیسه واحدوکارکنان دبیرخانه درسالن جلسات دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی درشهرک دانشگاهی امیر کبیردانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

بنا بر این گزارش، در این مراسم دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنای استان مرکزی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت: بر اساس مصوبه شماره 721 شورای عالی انقلاب فرهنگی برای انجام امور مختلف ساختار و شرح وظایف دبیر، دبیرخانه و کمیسیون های هیأت امناء و شوراهای تخصصی استان صادر شده و با استناد به این بخشنامه، تغییر ساختار و پست‌های سازمانی نمایندگان محترم تام‌الاختیار و معاونان هماهنگی استان‌ها با ساختاری جدید استانی طراحی و تجمیع شده است .

دبیر هیأت امنای استان مرکزی با اشاره به اجرایی شدن بخشنامه طرح تجمیع 2 درسراسرکشور گفت: بخشنامه مذکور طبق مصوبه هیات امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شده است و در راستای چابک سازی وکاهش بوروکراسی سیستم اداری ،سرعت بخشیدن به کلیه کارها و فعالیت ها ، جلوگیری از موازی کاری در برخی امور وصرفه جوئی درزمان وهزینه ها اجرائی می گردد.

وی گفت: این طرح باعث استفاده از نیروهای انسانی به صورت یک‌پارچه و متحد می شود، تجهیزات و ملزومات اداری و سخت افزاری و فضاهای فیزیکی را کم می‌کند و کمک بسیار خوبی به چابک سازی و کم کردن هزینه ها خواهد کرد.

دبیرهیأت امنای استان مرکزی با قدردانی از دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی ،تیم همراه وهمه دلسوزان دانشگاه که با ابتکاری عقلانی و علمی واستفاده از خردجمعی با برداشتن موانع و مشکلات پیش رو به توسعه واحدهای دانشگاهی سرعتی مضاغف بخشیدند، گفت: خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی با مدیریت توأم با عقلانیت و آگاهی دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه و با سیاستگذاری منطقی و اقدامات جدی و عملی بستر بسیارمناسبی را برای توسعه همه جانبه دانشگاه آزاداسلامی مهیا نموده اند .

دکترنظام آبادی گفت: استادبهرامسری از اعضای هیأت علمی با تجربه و دارای سوابق مدیریتی درسمت های مختلف مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی هستند و از ایشان انتظار می رود با روحیه اخلاق محوری ضمن رعایت بخشنامه ها و لحاظ کردن دقت ، سرعت وکیفیت در امورآموزشی،پژوهشی،فرهنگی،دانشجویی ،عمرانی و... با بازنگری و رصد دقیق بخشنامه ها، بستر سازی لازم جهت توسعه ورشد عادلانه واحدها ومرکز آموزشی استان مرکزی را درالویت کاری خود قرار دهند.

دبیرهیات امنای استان مرکزی گفت: امیدواریم بامنویات مقام معظم رهبری،رهنمودهای آیت اله هاشمی و مدیریت توآم با تدبیر-امید و عدالت ریاست عالی دانشگاه جناب آقای دکتر میرزاده وهمفکری،همیاری وهمراهی تک تک رئوسای واحد ومراکزآموزشی استان مرکزی به تحقق اهداف ارزشمند دانشگاه آزاداسلامی دست یابیم.

دکترنظام آبادی در پایان از حمایت ها وزحمات دکتر علی محمد رنجبر به نیکی یاد کردند، و افزودند : امیدواریم باحضور ایشان در هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی شاهد موفقیت دانشگاه بیش از گذشته در تمام حوزه ها باشیم .

دراین مراسم از خدمات دکتر رضا وفایی شوشتری تقدیر شد و بهروزبهرامسری به عنوان رئیس جدید دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی معرفی شد.