روابط عمومی دانشگاه

بازدید سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۰ کد : ۳۱۱۳ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک در منطقه کزاز شهرستان شازند بازدید کرد.

دکترکلانتری درحاشیه این بازدید، گفت:اردوهای جهادی در دوران کنونی برای نسل جوان بسیاری اثر بخش می باشد.از آنجا که جوانان مادوران دفاع مقدس را درک نکرده اند باید زمینه آشنایی انان را با فرهنگ جهاد ،ایثار و مقاومت فراهم نماییم و اردوی جهادی یکی از این برنامه هاست.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی اراک در ادامه به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از اردوهای جهادی اشاره کرد وافزود:دانشگاه باتمام توان از این اردوها حمایت می کند وزمینه مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان را فراهم می سازد.

وی از تمامی دانشجویان شرکت کننده در اردوی جهادی تشکر و برای آنان آرزوی سلامتی وتوفیق کرد.