روابط عمومی دانشگاه

دیدار سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با امام جمعه آستانه و بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی آستانه

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۲۰:۱۲ کد : ۳۱۱۴ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک همراه با رییس دبیرخانه هیات امنای استان و معاونان دانشگاه آزاداسلامی اراک علاوه بر دیدار با حجت الاسلام والمسلمین محمد فاطمی امام جمعه شهر آستانه به منظور آگاهی از روند فعالیت های مرکز دانشگاه آزاداسلامی  آستانه از این مرکز بازدید کردند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در نشستی که با حضور شهردار و اعضاء شورای شهر آستانه برگزار شد ضمن آگاهی از مشکلات این مرکز قول مساعد دادند که با همکاری شهرداری و اعضاء شورای شهر آستانه گام های مثبتی در خصوص رفع مشکلات موجود و توسعه دانشگاه برداشته شود.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک ضمن مثبت ارزیابی کردن عملکرداین دانشگاه  از اقدامات انجام شده تشکر و اظهار کرد: مسیر انتخاب شده از سوی دانشگاه آزاد اسلامی به موفقیت منجر خواهد شد و اینکه تمام تلاش مسئولان مرکز دانشگاهی و شهری این باشد که در این مسیر محکم و استوار گام بردارند و موانع اجرایی را با کمک و همراهی یکدیگر مرتفع کنند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از موانع اجرایی در دانشگاه آزاد اسلامی مربوط به مسائل خارج از سیستم است تصریح کرد : اگر خودمان را به جامعه و کسانی که قصد خدمت رسانی به آنان را داریم اثبات کنیم قطعاً در رفع موانع نیز موفق خواهیم بود .

کلانتری همچنین با استماع گزارش و قول های مساعد شهردار و شورای اسلامی شهرآستانه تأکید کرد در صورتیکه 50% هزینه ساخت ساختمان جدید از سوی مسئولان شهرتأمین شود50% دیگر از سوی دانشگاه تأمین خواهد شد.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در ادامه از سوله های دانشگاه آزاداسلامی  آستانه بازدید و قرار شد هرچه سریعتر تعمیرات لازم انجام و باتوجه به توان نسبی منطقه به تولید و بهره برداری بیانجامد.