دریافت لوح زرین توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۶ خرداد ۱۳۹۴ | ۲۰:۵۱ کد : ۳۱۲ اخبار دانشگاه
دریافت لوح زرین  توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

اهدای لوح زرین وزارت علوم به دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در نخستین المپیاد ملی طرح کسب وکار دانشجویی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، یازدهمین دوره جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی و اولین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی باحضور بیش از 200 شرکت کننده در بخش طراحان کسب وکار (المپیاد دانشجویی) در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار گردید.

بنابراین گزارش در بخش المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی طرح "طراحی و ساخت ماشین جا به جایی درخت، بدون نیاز به قطع به همراه ریشه و خاک پشت تراکتوری با قابلیت حمل گلدان" از سوی محمد مسلمی دانشجوی رشته ساخت و تولید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک موفق به کسب لوح زرین از وزارت علوم،تحقیقات و فن آوری شد.

شرکت‌کنندگان در اولین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی باید با در نظر گرفتن معیارهای تعیین شده، ایده و یا طرح خود را با تمرکز بر روی توسعه یک محصول و یا خدمت مبتکرانه که دارای فناوری برتر و یا کاربرد بدیعی از فناوری موجود است، ارائه کنند.

همچنین طرح مذکور در مرحله استانی نیز موفق به کسب رتبه نخست و در نهمین کنفراس ملی روز جهانی محیط زیست به عنوان اختراع برتر برگزیده شده است.