روابط عمومی دانشگاه

پیام تبریک سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۱۲۳ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

پیام تبریک دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی  استان مرکزی به مناسبت آغاز سال تحصیلی 99-98

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک،دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی  استان مرکزی و واحد اراک در پیامی خطاب به جامعه دانشگاهی و دانشجویان دانشگاه های آزاداسلامی استان مرکزی آغاز سال تحصیلی 99-98تبریک گفت.

متن پیام به شرح ذیل است:

«ن و القلم و مایسطرون»

قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.

بار دیگر فصل « مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به تنی از بندگان خود عنایت فرموده است.

آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه آزاداسلامی  استان مرکزی و به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال خواهانیم.

مقارن شدن شروع سال تحصیلی با هفته شکوهمند « دفاع مقدس» تقارنی نیکوست که فضای دانشگاه را به یاد و خاطره ی شهیدان، متبرک ساخته و پاسداری از حرمت خون شهیدان را در« سنگر دانشگاه » یادآور عصاره های پاک انقلاب می نماید. و ما نیز با گرامیداشت هفته دفاع مقدس با آرمان های امام راحل (ره) و شهدای والامقام هشت سال دفاع مقدس واهداف نظام ارزشمند جمهوری اسلامی تجدید میثاق نموده و همواره پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب را سر لوحه کار خود قرار می دهیم تا بتوانیم تحولی بنیادین در حوزه تعلیم و تربیت ایجاد نموده و آرمان های بلند انقلاب اسلامی در قالب دانشگاه را محقق سازیم.

امید است به فضل الهی و تحت توجهات حضرت ولی عصر (عج) در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی، علم اندوزی و بومی کردن دستاوردهای حاصله، تلاش مضاعف نموده و در آینده گنجینه ای از گوهرهای کم نظیر علم و معرفت برای پیشرفت کشور باشید.

در پایان آرزوی عزت و سربلندی برای یکایک شما آینده سازان ایران اسلامی را خواستارم.

دکتر حسین کلانتری

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک