برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحدکمیجان

۳۰ خرداد ۱۳۹۴ | ۲۳:۱۸ کد : ۳۱۷ اخبار دانشگاه
برگزاری آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحدکمیجان

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کمیجان مرکزی معرفی شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین تودیع و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کمیجان با حضور دکتر نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی، بهروز بهرامسری سرپرست دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه های استان مرکزی و جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کمیجان برگزار شد.

در این مراسم دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان  وتقدیر وتشکر از زحمات دکتر دیباچی گفت: طبق بخشنامه شماره77/7485مورخ 94/2/10 دانشگاه آزاداسلامی که به همه واحدهای دانشگاهی نیزارسال گردیده ، براساس آن هریک از روسای واحدهای دانشگاه که قصد داوطلبی درمجلس شورای اسلامی را دارند، باید از مسئوولیت خود در دانشگاه استعفا دهند.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه دکتر حق وردی  نیز از اعضای هیأت علمی با تجربه و دارای سوابق مدیریتی در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی اراک هستند،گفت: از وی انتظار می رود با روحیه اخلاق محوری ضمن رعایت بخشنامه ها و لحاظ کردن کیفیت، دقت و سرعت در امور، با بازنگری و رصد دقیق مسا ئل آموزشی ،دانشجویی ،تکمیل هرم هیأت علمی و تکریم ارباب رجوع بستر سازی لازم جهت ادامه فعالیت علمی وآموزشی واحد کمیجان را در الویت کاری خود قرار دهد.

دکترنظام آبادی تلاش برای جذب دانشجو در رشته های جدید کاربردی و میان رشته ای در مقاطع مختلف را در این واحد دانشگاهی ضروری دانست و افزود: افزایش تعامل دوسویه سرپرست واحد با مسؤولین ارشد استان و شهرکمیجان در ساماندهی امور عمرانی، آموزشی و پژوهشی واحد تأثیرگذار است.

همچنین دبیر هیأت امنای استان مرکزی  بر به کار گیری تمام ظرفیت ها، توانمندی ها، قابلیت ها و پتانسیل های واحد و بهره مندی از نقطه نظرات و پیشنهادات اعضای هیأت علمی و کارکنان در راستای بهبودکمی و کیفی و ارتقای جایگاه واحد کمیجان تأکید کرد.

درپایان مراسم از زحمات دکتر حسین دیباچی تقدیر شد و دکترمجید حق وردی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کمیجان معرفی گردید.