برگزاری آیین تکریم ومعارفه سرپرست قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه

۳۱ خرداد ۱۳۹۴ | ۲۳:۱۷ کد خبر : ۳۱۸ اخبار دانشگاه
برگزاری آیین تکریم ومعارفه سرپرست قدیم  و جدید دانشگاه آزاد اسلامی  واحد زرندیه

ثمری خلج به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه مرکزی معرفی شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه با حضور دکتر نظام آبادی دبیر هیئت امنای استان مرکزی، حجت الاسلام  علم الهدی امام جمعه شهر زرندیه، بهروز بهرامسری سرپرست دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه های استان مرکزی ، جمعی از مسئوولان سازمان ها ونهادهای زرندیه و اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی زرندیه برگزار شد.

بنابراین گزارش دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیئت امنای استان مرکزی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تقدیر وتشکر از زحمات وخدمات هشت ساله علی وفایی رییس واحدزرندیه به تاریخچه درخشان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد، وافزود: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از نمونه های بارز موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی درحوزه آموزش عالی است که باکمک با برکت ده میلیون ریالی امام راحل(ره) و ژرف اندیشی ونیک اندیشی آیت الله هاشمی ومدیریت موفق وکم نظیر دکتر جاسبی از هیچ به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است و پس از گذار از سه دهه (دهه استقرار-دهه توسعه-دهه کیفیت) هم اکنون در دهه چهارم با مدیریت خردورزانه و توأم با اخلاق و عدالت جناب آقای دکتر میرزاده با کیفی بخشی به آموزش، پژوهش و فرهنگ باید به رقابت با دانشگاه های معتبر دنیا بپردازد تا به دانشگاهی پژوهش محور وکار آفرین تبدیل گردد.

دبیرهیئت امنای استان مرکزی گفت: امروز دانشگاه آزاد اسلامی با گذشت بیش از سی وسه سال از تأسیس خود دارای زیرساخت ‌های علمی و فنی از جمله فضاهای فیزیکی مناسب واستاندارد، کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌های تحقیقاتی پیشرفته و نیروی انسانی متعهدو متخصص ، نقش‌آفرین در توسعه علمی کشور است.

دکترنظام آبادی گفت: طبق بخشنامه شماره 77/7485 مورخ 94/2/10 دانشگاه آزاداسلامی که به همه واحدهای دانشگاهی نیزارسال گردیده ، براساس آن هریک از روسای واحدهای دانشگاه که قصد داوطلبی درمجلس شورای اسلامی را دارند، باید از مسئوولیت خود در دانشگاه استعفا دهند. که وفایی هم برابرقوانین مربوطه اقدام کرده است.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی با بیان اینکه حمیدرضا ثمری خلج از اعضای هیئت علمی با تجربه و دارای سوابق مدیریتی در مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است،افزود: از وی انتظار می رود با حضوری مسئوولانه و فعال در واحد، با روحیه اخلاق محوری ضمن رعایت بخشنامه ها و لحاظ کردن کیفیت، دقت و سرعت در امور، با بازنگری و رصد دقیق مسا ئل فرهنگی،آموزشی ،دانشجویی ،تکمیل هرم هیئت علمی و تکریم ارباب رجوع و تکمیل نمودن پروژه های عمرانی واحد بستر سازی لازم جهت ادامه فعالیت علمی وآموزشی واحد زرندیه را در الویت کاری خود قرار دهد.

دکترنظام آبادی تلاش مضاعف برای جذب دانشجو در رشته های جدید کاربردی و میان رشته ای در مقاطع مختلف را در این واحد دانشگاهی ضروری دانست و افزود: افزایش تعامل دوسویه سرپرست واحد با مسؤولین ارشد استان و شهرزرندیه در ساماندهی امور عمرانی، آموزشی، پژوهشی وفرهنگی بسیار تأثیرخواهدداشت .

وی گفت: دبیرخانه هیئت امنای استان مرکزی تمام تلاش خود را درخصوص توزیع رشته های بین رشته ای مطابق با نیاز جامعه و توسعه رشته ها در مقاطع تحصیلات تکمیلی بصورت عادلانه در بین واحدهای دانشگاهی استان مرکزی انجام خواهد داد.

همچنین دبیر هیأت امنای استان مرکزی  بر به کار گیری تمام ظرفیت ها، توانمندی ها، قابلیت ها و پتانسیل های واحد و بهره مندی از فضای همدلی وهمزبانی مسئولین شهری و همچنین استفاده از نقطه نظرات و پیشنهادهای اعضای هیئت علمی و کارکنان در راستای بهبودکمی و کیفی و ارتقای جایگاه واحد زرندیه تأکید کرد.

درپایان مراسم از زحمات وخدمات علی وفایی تقدیر و حمید رضا ثمری خلج به عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرندیه معرفی گردید.