روابط عمومی دانشگاه

بیانیه دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن یوم الله ۱۳آبان

دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت فرارسیدن یوم الله ۱۳ آبان بیانیه ای صادر کرد.
۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۰ کد : ۳۲۴۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به مناسبت یوم ‌الله 13 آبان بیانیه ای منتشر کرد.
 متن بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به این شرح است؛
اکنون که انقلاب اسلامی ایران چهارمین دهه عمر خود را با صلابت می‌گذراند، همواره تلاش و کوشش‌ مسئولان و همه ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی دست‌یابی هر چه بیشتر و حفظ کیان اسلامی، حاکمیت ملی و استقلال این مرز و بوم بوده است و این همه دستاورد و از جمله توان بالای بازدارندگی مرهون رشادت‌ها، از جان‌گذشتگی‌ها و فداکاری‌های شهدای 8 سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حریم اهل بیت(ع) است که با تفکر مبارزه با استکبار جهانی و نماد آن آمریکا به عنوان شیطان بزرگ، محقق شده است.
تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به عنوان سمبل شیطانیت آمریکا و گرامیداشت یوم الله 13 آبان که به تعبیر حضرت امام خمینی(ره) انقلاب دوم رقم خورده است تذکر و هشداری است به تمام آزادگان جهان و نسل‌های جدید اعم از دانش‌آموزان و دانشجویان که می‌توان با عزم راسخ دشمن را عقب راند و تسلیم کرد.
اکنون و در دهه چهارم انقلاب اسلامی، رشادت‌های شهیدان مدافع حرم خود نشانگر به ‌ثمر رسیدن آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی است و شهادت جوانی 25 ساله همچون شهید محسن حججی خود در امتداد شهادت نوجوانی 13 ساله همچون حسین فهمیده است که همگی امنیت را به عنوان بستر اصلی هر نوع فعالیت و بروز هرگونه قابلیتی برایمان فراهم کردند و باشد که ما قدردان آن باشیم.
آنچه که در شرایط کنونی برای ما ضروری است این است که با الگوگرفتن از دانشجویان خط امام به حفظ وحدت جامعه و پرهیز از دعواهای جناحی و گروهی روی آوریم و نسل جوان ایران را نسبت به بدعهدی‌ها و نیات پلید و شیطانی آمریکا آگاه سازیم.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به عنوان ملموس‌ترین ثمره علمی و فرهنگی انقلاب اسلامی ایران علاوه بر گرامیداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی که مصداق کامل و بارز آن در دنیای امروز، دولت عهدشکن آمریکاست بر لزوم وحدت ملت‌های مسلمان به ویژه ملت ایران در برابر دسیسه‌های استکبار جهانی تأکید می‌ورزیم و به عنوان نسل برآمده از انقلاب با الگو گرفتن از رشادت‌های دانش‌آموزان و دانشجویان سال‌های اول انقلاب، برائت خود را از استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل اعلام می‌داریم.
 ما دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن دعوت از مردم فهیم، ولایت مدار و شهید پرور کلانشهر اراک و سایر اقشار مردم در استان مرکزی در تجمع بزرگ و با شکوه روز13 آبان در مصلای بیت المقدس شهر اراک شرکت نموده و خشم  و نفرت خودرا از استکبارجهانی اعلام می نماییم.