روابط عمومی دانشگاه

در جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده، آینده‌پژوه و نوآور ایرانی؛ استاد یار دانشگاه آزاداراک، عنوان کار آفرین برگزیده را کسب کرد

۲۹ مهر ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۰ کد : ۳۲۷۰ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دکتر زهره جعفری استاد یار گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک موفق به کسب عنوان بانوی کارآفرین برگزیده، آینده‌پژوه و نوآور ایرانی شد.

چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده، آینده‌پژوه و نوآور ایرانی در تهران برگزار شد و چهره‌های برتر معرفی شده و تجلیل شدند. علاقه‌مندان تا 30 شهریورماه 98 فرصت داشتند رزومه و آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

انجمن آمایش سرزمین ایران با توجه به حضور پررنگ بانوان در عرصه‌های مختلف کشور از جمله کارآفرینی، چهارمین جشنواره بانوان کارآفرین برگزیده، آینده‌پژوه و نوآور ایرانی را با همکاری مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی و خدمات کارآفرینی شاخص‌پژوه و مؤسسه مشاوره شغلی و کاریابی تحول‌آفرینان برگزار کرد.