برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه دانشجویی در واحد اراک

۲۹ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۸ کد : ۳۲۸ اخبار دانشگاه
تالار ولایت
برگزاری مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه دانشجویی در واحد اراک

برگزاری  مراسم  افتتاحیه طرح «ضیافت اندیشه قرآنی» ویژه دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک،مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی سال 94 با حضور حجت‌الاسلام سلحشورنیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ،  دکترشاهرخ حکمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ،حجت الاسلام هادی ساجدی فر مسئول طرح ضیافت اندیشه و جمعی از دانشجویان در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی  اراک برگزار شد.

بنا بر این گزارش، حجت‌الاسلام سلحشورنیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه گفت: طرح ضیافت اندیشه دانشجویی بهترین فرصت برای خودسازی دانشجویان شرکت‌کننده در ماه مبارک رمضان است.

وی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت عظیم ماه مبارک رمضان و مقارن شدن آن با ایام تابستان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سراسر کشور برای اینکه از ظرفیت این ماه در ایام تعطیلی در مراکز علمی به‌ویژه دانشگاه‌ها استفاده کند اقدام به برنامه‌ریزی این طرح کرده است.

سلحشورنیا یادآور شد: این طرح به‌مدت پنج سال در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد که اجرای آن در برخی از دانشگاه با موفقیت همراه نبود؛ لذا امسال فقط این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اجرا می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک با اشاره به اینکه این طرح اگر بخواهد موفق عمل کند نیازمند نیروهای خوش‌فکر، عوامل اجرایی خوش برخورد و کار مداوم و طاقت‌فرسا است، افزود: اکثر دانشگاه‌های سراسر کشور به‌دلیل زمان‌بر و پر‌کار بودن این طرح به‌ویژه در قسمت دانشجویی از برگزاری این طرح امتناع کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک:طرح ضیافت اندیشه قرآنی با حضور دانشجویان فعال معنا پیدا می‌کند.

دکتر شاهرخ حکمت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در مراسم افتتاحیه طرح ضیافت اندیشه گفت: اگر حضور بالقوه دانشجویان در طرح ضیافت اندیشه قرآنی نبود این طرح معنا نداشت.

وی اظهار کرد: کار فرهنگی کار بسیار ظریفی است و هر کس وارد این کار می‌شود باید بر این حوزه اطلاعات و اشراف کامل داشته باشد.

حکمت افزود: زمانی حوزه فرهنگی به خطر می‌افتد که مسئول و کارشناس فرهنگی از این حوزه اطلاع کافی نداشته باشد و بخواهد با اطلاع کم خود کار فرهنگی انجام دهد.

وی تأکید کرد: دوران دانشجویی دوران زودگذر همراه با تجربه‌های شیرین فعالیت‌های دانشجویی است که دانشجویان باید از این فرصت نهایت استفاده را برده و در تمامی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه شرکت کنند.

همچنین این مراسم با اجرای برنامه های تواشیح و قرعه کشی سفر مشهد مقدس همراه بود.