روابط عمومی دانشگاه

بازدید سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از دانشگاه آزاداسلامی واحد خمین

۲۳ آبان ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۰ کد : ۳۲۸۲ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک در ادامه‌ی بازدیدهای خود از واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن  بازدید از بیت حضرت امام خمینی(ره)  و در بدو ورود به واحد خمین با حضور در آرامگاه شهدای جاوید الاثر ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به شهدا آرمیده در دانشگاه در نشست صمیمانه با کارکنان و اعضای هیأت علمی  واحد خمین حضور یافت.

اعضای هیات علمی و کارکنان واحدخمین در یک فضای بسیار صمیمی از مشکلات، دغدغه های کاری و شخصی و ارائه پیشنهاد های خود با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی سخن گفتند.

شایان ذکر است دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن دیدار با احمد طهرانی فرماندار شهرستان خمین در خصوص بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه آزاداسلامی خمین گفتگو کرد.

دکتر کلانتری دراین بازدید از نزدیک فعالیت های آموزشی،پژوهشی ، فرهنگی و عمرانی  واحد خمین را بررسی کردند.