روابط عمومی دانشگاه

اخذ پروانه فعالیت مرکز مشاوره دانشگاه آزاداسلامی اراک

۳۰ آبان ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۹ کد : ۳۲۸۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه ازاداسلامی اراک، سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه در خصوص اخذ پروانه فعالیت مرکز خدمات مشاوره اجتماعی گفت: مراکز مشاوره در راستای فعالیت های آموزشی و عمومی دانشگاه یکی از ابزارهای مهم آموزشی و تربیتی جهت پرورش دانشجویان و کمک به آنها در تشکیل یک زندگی خوب با سبک زندگی ایرانی اسلامی، ارتقاء سطح مهارت و استعداد های دانشجویان، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و آماده سازی دانشجویان برای ورود به عرصه های عمومی جامعه اقدامات موثری را انجام میدهد.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام آیین نامه ای تحت عنوان آیین نامه جامع مراکز مشاوره روان شناختی امین به واحدهای دانشگاهی تاکید بر تشکیل مراکز مشاوره به صورت کلینیک نمود تا بتوانند علاوه بر ارائه خدمات به مجموعه دانشگاه به صورت عمومی نیز در جامعه خدمت رسانی داشته باشند.

کلانتری افزود: از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی اراک از اساتید متدین و متخصص در حوزه های مشاوره ای اعم از تحصیلی، شغلی، خانوادگی، مذهبی، حقوقی و کسب و کار بهره مند می باشد مطمئنا در مرکز خدمات مشاوره اجتماعی که از اداره کل بهزیستی استان مجوز دریافت کرده می تواند خدمات مطلوبی را در زمینه های مختلف ارائه نماید.

سرپرست واحد اراک گفت:دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک مرکز مشاوره را با هدف ارائه مشاوره های فردی، گروهی، دینی، مذهبی، تحصیلی، اقتصادی، شغلی و... تاسیس نموده است و پروانه فعالیت خود را تحت عنوان مرکز خدمات مشاوره اجتماعی در خیابان دانشگاه مجتمع قائم مقام فراهانی و ساختمان شریف اخذ نموده است.

سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی بابیان اینکه این مرکز می تواند در بخش های فوق برنامه ای در خصوص تهیه برو شور پیام‌های بهداشتی و روانی و انتشار مقالات، ،  تهیه فیلم و... فعالیت کند ،گفت: این مرکز توان برگزاری کارگاه‌ها و دوره های آموزشی ، راه اندازی کتابخانه تخصصی و برپایی نمایشگاه‌ های مختلف را در کنار فعالیت های خود خواهد داشت.