روابط عمومی دانشگاه

به‌منظور توسعه همکاری‌های آموزشی؛ دانشگاه آزاد اسلامی و جهاد دانشگاهی استان مرکزی تفاهم‌نامه امضا کردند

۳۰ آبان ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۰ کد : ۳۲۹۶ اخبار دانشگاه
تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی، آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و جهاد دانشگاهی این استان به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی، آموزشی بین دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با جهاد دانشگاهی این استان با حضور حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی این استان باهدف تعامل و ارتباط مشترک این دو نهاد علمی امضا شد.

کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک در حاشیه این جلسه هدف از انعقاد تفاهم‌نامه را گسترش و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و کارآفرینی به‌منظور هم‌افزایی در استفاده از ظرفیت‌ها و امکانات طرفین و استمرار ارتباط سازمان‌یافته به‌منظور برطرف کردن نیازهای متقابل و ارتقای کمی و کیفی برنامه‌های مشترک  برشمرد.

به گزارش آنا، این تفاهم‌نامه در هشت ماده و در ۱۹ بند و  ۶ تبصره به امضای طرفین رسید.