روابط عمومی دانشگاه

با حضور مسئولان صورت گرفت؛ امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و بهزیستی استان مرکزی

۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۰ کد : ۳۲۹۸ اخبار دانشگاه
تفاهم‌نامه همکاری‌های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اداره‌کل بهزیستی استان مرکزی منعقد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اداره‌کل بهزیستی استان مرکزی با حضور حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و زهرا امینی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با هدف تعامل و همکاری در راستای انجام فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک امضا شد.

در این تفاهم‌نامه مواردی مانند استفاده از توان و ظرفیت اعضای هیئت علمی دانشگاه در امور مربوطه در اداره‌کل بهزیستی، استفاده از دانشجویان دانشگاه در رشته‌های مرتبط برای فعالیت‌های پیشگیرانه اجتماع‌محور، حمایت مالی از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات مرتبط با اداره‌کل بهزیستی، برگزاری همایش‌های مشترک و کارگاه‌های آموزشی مورد تفاهم  قرار گرفت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه امضای این تفاهم‌نامه به همراه  مدیرکل بهزیستی استان مرکزی از نمایشگاه صنایع‌دستی فریبا معصومی کارآفرین معلول برتر از استان گیلان که در دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برپا شده بازدید کردند.

این تفاهم‌نامه در ۹ ماده و ۱۵ بند به امضای طرفین رسید.