جلسه بازنگری برنامه استراتژیک دانشگاه های استان مرکزی در واحد اراک

۱۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۲۳:۲۳ کد : ۳۳ اخبار دانشگاه
جلسه بازنگری برنامه استراتژیک دانشگاه های استان مرکزی در واحد اراک برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، جلسه بازنگری برنامه استراتژیک با حضور مدیر طرح برنامه و بودجه ،کلیه کارشناسان طرح، برنامه و بودجه واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در سالن جلسات واحد اراک برگزارشد.

بهرامسری مدیر طرح و برنامه بودجه استان مرکزی اظهار کرد: واحدها و مراکز دانشگاهی می­بایست ضمن بازنگری در برنامه استراتژیک مستندات مربوط به تغییرات اعمال شده را به ستاد هماهنگی استان ارسال نمایند.

وی ضمن توجیه مسوولان برنامه و بودجه واحدهای دانشگاهی استان مرکزی اهم دلایل بازنگری در برنامه استراتژیک را برای کارشناسان دفاتر طرح و برنامه بودجه تشریح نمود و متذکر شد واحدها و مراکز در بازنگری در برنامه استراتژیک به اسناد بالا دستی توجه لازم را داشته باشند.

مدیر طرح و برنامه بودجه اظهارکرد: واحدها و مراکز به شاخص‌های مصوب توجه داشته باشند و در صورت نیاز شاخص‌های جدید را معرفی نمایند ، همچنین ارقام شاخص های پیش بینی شده در برنامه استراتژیک با ارقام واقعی مقایسه گردد و نسبت به اصلاح آمارهای کمی در سطح واحدها اقدامات لازم به عمل آورده شود.

بهرامسری با بیان اینکه تفکر برنامه ریزی تفکر نجات بخش می­باشد افزود :کلیه واحدها و مراکز می­ بایست تلاش نمایند تا فرهنگ مدیریت استراتژیک در لایه های مختلف دانشگاه رسوخ نماید.

وی در پایان یاد آوری کرد : در تهیه برنامه استراتژیک طرح آمایش سرزمین به طور جدی مد نظر قرار گیرد.همچنین برنامه هایی تدوین شده واحدها می­بایست تک به تک به تائید هیات امنای استان برسد.