روابط عمومی دانشگاه

بیانیه دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به مناسبت هفته بسیج

دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در بیانیه‌‌‌ای ضمن تبریک به مناسبت هفته بسیج اعلام کرد برای حفظ و استمرار فرهنگ و تفکر بسیج، باید ابعاد و ویژگی‌های این پدیده مبارک بازشناسی و معنا شود.
۰۳ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۳۳۰۱ اخبار دانشگاه رویداد های مهم

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، متن کامل بیانیه دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم آذر ماه یکی از درخشان‌ترین برگ‌های کتاب انقلاب اسلامی و یادآور صدور فرمان تاریخی امام خمینی(ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین و ارتش بیست میلیونی در مقطع حساس و سرنوشت‌سازی است که نهال نوپای انقلاب اسلامی تازه پا گرفته بود.

بدخواهان و دشمنان تلاش می‌کردند از هر سو و با هر ابزاری از رشد و گسترش انقلاب اسلامی جلوگیری کنند، اما در این شرایط، امام بزرگوار با نگاهی جامع‌نگر و فراگیر، آینده و امنیت نظام اسلامی و کشور را تضمین کردند و در پنجم آذرماه سال 1358 فرمان تشکیل بسیج مستضعفین را صادر فرمودند.

امروز که در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم، مدافعان حرم اهل بیت(ع) با همین تفکر بسیجی پرچمدار حراست از مرزهای اعتقادی ایران و دفاع از مسلمانان مظلوم شده‌اند.

بسیج میعادگاه همه اقشار مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی و دستیابی به آرمان‌ها و اهداف آن تا تشکیل تمدن نوین اسلامی است و امروز که نظام مقدس‌مان هدف تهاجم اقتصادی استکبار جهانی قرار گرفته بیش از هر زمان دیگری نیازمند تقویت و نهادینه‌سازی فرهنگ بسیجی بوده و برای حفظ و استمرار فرهنگ و تفکر بسیج، باید ابعاد و ویژگی‌های این پدیده مبارک بازشناسی و معنا شود.

دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، ضمن تبریک هفته بسیج به آحاد بسیجیان جان برکف، اعلام می‌کند در سایه رهبری و فرماندهی مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تا پای جان بر سر آرمان‌های امام و رهبری، ایستاده است.

.