روابط عمومی دانشگاه

در بخش خواهران؛ تیم استان مرکزی مقام سوم مسابقات بدمینتون دانشگاه آزاد اسلامی را کسب کرد

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۸ کد : ۳۳۰۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تبریز، مسابقات بدمینتون دانشگاه آزاد اسلامی در بخش خواهران (جام وحدت) با حضور ۱۰۰  نفر شرکت‌کننده در قالب ۱۴ استان از ۲۵ تا ۲۸ آبان جاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

تیم‌های شرکت‌‌کننده در این رقابت‌ها از دانشگاه‌های آزاد اسلامی یادگار امام(ره)، علوم و تحقیقات تهران، سازمان مرکزی، آذربایجان‌‌شرقی، کرمان، اراک، خراسان ‌شمالی، فارس، گلستان، قم، همدان، یزد و چهارمحال و بختیاری بودند که تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام مقام نخست، تیم خراسان‌شمالی مقام دوم و تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای تبریز و اراک به‌طور مشترک مقام سوم را کسب کردند.

در بخش انفرادی فرزانه ایران‌شاهی از دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام مقام نخست، ملیحه مه‌منش از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم مقام دوم و رؤیا افراسیابی از دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد و اکرم اصفهانی از دانشگاه آزاد اسلامی گلستان به‌طورمشترک مقام سوم را کسب کردند.

مراسم اختتامیه و اهدای مدال‌ها و جوایز تیم‌های برتر این مسابقات عصر امروز با حضور جمعی از مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار شد.