روابط عمومی دانشگاه

نشست دانشجویان بسیج به مناسبت هفته بسیج با سردار حسین نجات معاون فرهنگی سپاه پاسداران و مسوول هیات رزمندگان اسلام

۰۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۳ کد : ۳۳۱۰ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، به همت بسیج دانشجویی و همکاری معاونت فرهنگی، دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری و روابط عمومی دانشگاه نشست دانشجویان بسیجی به مناسبت هفته بسیج با سردار حسین نجات معاون فرهنگی سپاه پاسداران و مسوول هیات رزمندگان اسلام  با حضور برخی از اعضای هیئت رئیسه،دانشجویان و کارمندان در تالار فردوسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد.

سردار نجات در بدو ورود به دانشگاه با حضور در آرامگاه شهدای جاوید الاثر دانشگاه با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

در ابتدای مراسم پیمان عین القضاتی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدعوین و دانشجویان هفته بسیج را تبریک گفت.

وی گفت: دانشگاه آزاداسلامی مفتخر است با جمیعت دانشجویی خوبی که دارد در عرصه تولید علم و فناوری و رشد علمی کشور تلاش خوبی را آغاز کرده و در دوره جدید و خط ومشئی که بعد از حضور دکتر ولایتی ترسیم شد در دانشگاه رونق بخشیدن به مباحث فرهنگی و اعتقادی بود و ورود به نسل جدید دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه نسل سوم دانشگاه ها و دانش بنیان شدن دانشگاه و همچنین مسیری که دکتر طهرانچی در دوران جدید ترسیم کردند ما به مدد کشور بیاییم و در عرصه های تولید و فناوری کمک خوبی به جامعه داشته باشیم.

در ادامه معاون فرهنگی سپاه‌پاسداران بیان کرد: بسیج یادگار ارزشمند امام راحل است که با هدف پشتیبانی از نظام مقدس جمهوری اسلامی تاسیس شد و اکنون در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی حضور گسترده داشته و به عنوان حامی اصلی نظام خود را معرفی کرده است.

سردار نجات افزود: گسترش فرهنگ بسیجی باعث شکل‌گیری نیروهای مقاومت، حماس، حشدالشعبی و حوثی‌های یمن شد که اکنون این‌ نیروهای ارزشمند به عنوان بازوان اسلام در منطقه خودنمایی کرده و مقابل توطئه‌های استکبار جهانی ایستادگی می‌کنند.

وی اظهار کرد: بسیجیان امروز با کمترین امکانات قله‌های علم‌وفناوری را با اقتدار درنوردیده‌اند و با راه‌اندازی اردوهای جهادی به دور دست‌ترین نقاط کشور اعزام و ضمن گسترش روحیه کارآفرینی، طرح‌های محرومیت‌زدایی را اجرایی می‌کنند.

سرتیپ پاسدار حسین نجات در اجتماع دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاداسلامی اراک گفت: دشمنان نظام اسلامی بعد از افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین با استفاده از فضای مجازی قصد ایجاد فاصله بین مردم و سران قوای سه‌گانه را داشتند که حمایت رهبر معظم انقلاب از این طرح؛ نقشه‌های شوم دشمنان را نقش برآب کرد.

وی ادامه داد: انحلال مجلس شورای اسلامی، تضعیف حاکمیت و تغییر قانون اساسی برنامه‌های بعدی دشمن بعد از لغو طرح افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین بود که حضور گسترده مردم در صحنه و حمایت از نظر مقام معظم رهبری تمامی این توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران بیان کرد: افرادی که روزهای نخست افزایش قیمت و سهمیه‌بنزین در اعتراض به این طرح به خیابان‌ها آمدند از جنس مردم بودند اما عناصر ضدانقلاب و منافقان بلافاصله جهت این اعتراضات را به سمت‌وسوی تخریب اموال عمومی و شخصی، تضعیف امنیت و شعار بر علیه ارکان نظام کشور هدایت کردند اما هوشمندی مقام معظم رهبری و بصیرت عمومی این توطئه دشمنان را در نطفه خفه کرد

سردار نجات اظهار کرد: براساس قانون هنگامی که طرح افزایش بنزین مطرح می‌شود باید ۵۰ درصد از درآمد حاصل از آن به مردم، ۳۰ درصد به تولیدکنندگان و ۲۰ درصد نیز به امور اجرایی دولت اختصاص یابد، اما دولت قصد داشت تمام عایدات این مهم را به مردم اختصاص دهد که این خلاف قانون بود ولی مقام معظم رهبری از طرحی که به سود مردم بود، حمایت کردند.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری خطاب به مسوولان قوه مجریه تاکید کردند که افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین نباید افزایش قیمت اقلام اساسی را به‌دنبال داشته باشد و دولت باید تمام ظرفیت خود را برای تحقق این خواسته معظم‌له به‌کار بگیرد.

معاون فرهنگی سپاه پاسداران بیان کرد: هنگامی که مردم به توطئه‌های ضدانقلاب در جریان اعتراضات اخیر پی‌ بردند، به خوبی صف خود را از دشمنان جدا کرده و با حمایت از مقام معظم‌رهبری، حاکمیت اسلامی و قانون اساسی یک‌بار دیگر دین خود را به انقلاب و خون مقدس شهدا ادا کردند

سردار نجات بیان کرد: نا امنی‌ها و ناآرامی‌های اخیر در کشورهای عراق، لبنان و ایران توطئه ائتلافی آمریکا، اسرائیل، آل‌سعود و امارات بود که قصد داشتند با بزرگ‌نمایی مشکلات اقتصادی، مردم را بر علیه حاکمیت‌ها به کف خیابان‌ها آورده و نقشه‌های شوم خود را عملیاتی کنند اما هوشیاری مردم بابصیرت و آگاه این سه کشور مانع تحقق اهداف استکبار شد.

معاون فرهنگی سپاه‌پاسداران تاکید کرد: بسیجیان باید با تجهیز خود به علوم و فنون روز دنیا در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری گام برداشته و در آینده نزدیک سنگرهای مدیریتی کشور را به دست گرفته و با روحیه جهادی خود زمینه توسعه همه‌جانبه کشور را فراهم کنند.

نجات گفت:  همبستگی میان بسیجیان حوزه و دانشگاه بحث بسیار مهمی است که طبق سخنان بنیان گذار انقلاب اسلامی باید به آن اهمیت فراوانی داد اگر در کشوری از نیرو های با ایمان و با تقوا بسجی استفاده شود هیچ ابر قدرتی توان مقابله با آن کشور را نخواهد داشت.

وی گفت:مسئولان ما با کمک بسیج میتوانند قدرت انقلاب اسلامی را به کشور های دیگر انتقال دهند.

سردار نجات در ادامه جلسه به سوالات دانشجویان پاسخ پردادند.

در ادامه حسین بیات جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک بیانیه حضرت امام خمینی(ره) درخصوص تشکیل بسیج دانشجویی و حوزه را قرائت کرد.

همچینین از کلیپ اردوی جهادی روستای کزاز و حضور بسیجیان دانشگاه ازاد اسلامی برای اولین بار رو نمایی شد.بسیج دانشجویی در تابستان سال 98 برای خدمت رسانی به مردم سیل زده منطقه شازند به روستای کزاز اعزام شدند و به مدت 8 روز توانستند دو دستگاه ساختمان را از صفر تا صد تحویل هموطنان سیل زده دهند.

به مناسبت هفته بسیج و تشکیل بسیج دانشجویی به فرمان حضرت امام(ره) از کتاب شهید مدافع حرم بسیجی علیرضا بابایی رو نمایی  شد.