روابط عمومی دانشگاه

به منظور توانمند‌سازی دانشجویان صورت می‌گیرد؛ همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی

۰۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۰ کد : ۳۳۱۶ اخبار دانشگاه
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی امضا شد.

به‌گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، در جلسه امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اداره کل  آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی اظهار کرد: «امضای این تفاهم‌نامه در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال است.»

وی توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور و تربیت منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه‌‌ای را از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه عنوان کرد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: «فراهم‌سازی بسترهای اشتغال مولد دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی طرفین در راستای انجام مأموریت‌ها و تکالیف سازمانی خواهد بود.»

کلانتری افزود: «همکاری در برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی مشترک، همکاری در چاپ مقالات مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه در نشریات و مجلات طرفین و همکاری در طراحی و اجرای دوره‌های آموزش مهارتی به‌صورت مجازی از تعهدات این تفاهم‌نامه است.»

وی اضافه کرد:‌ «تهیه فیلم و سایر منابع آموزشی و کمک آموزشی مورد نیاز طرفین، فراهم‌سازی زمینه اجرای واحدهای درسی کارآموزی، کارورزی، آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای دولتی و غیردولتی اداره کل و یا تطبیق آنها با دوره‌های آموزش مهارتی بر اساس قراردادهای مجزا، همکاری در راستای تحقق استقرار نظام صلاحیت حرفه‌ای و اجرای آزمون‌های تعیین صلاحیت شغلی بر اساس ضوابط و مقررات مربوط و صدور تأییدیه حضور در دوره‌های آموزشی به‌صورت مشترک برای مهارت‌آموزان حسب نیاز و تقاضا از موضوعات مهم دیگر این تفاهم‌نامه است.»

مدیر‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان مرکزی  نیز گفت: «جامعه به فارغ التحصیلان دانشمند و توانمند نیاز دارد و با تأسیس این مرکز دانشجویان می‌توانند در کنار دوره‌های رسمی آموزشی دانشگاهی با شرکت در دوره‌های کوتاه‌مدت مهارتی توانمندی‌های خود را افزایش داده و مهیای ورود به بازار کار شوند.»

سعید‌رضا شاه‌محمدی اظهار کرد: «از آنجایی که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دانشگاه نسل سوم از مجموعه‌های آموزشی پیشرو محسوب می‌شود، این آمادگی وجود دارد تا با همکاری نزدیک و هم‌فکری و هم‌افزایی امکانات موجود خدمت ارزنده‌ای به جوانان و دانشجویان ارائه داد.»

وی افزود: «دانشگاه آزاد به‌دلیل خصوصی بودن دارای خصوصیت انعطاف‌پذیری است و این مزیت نسبی می‌تواند در پیشبرد اهداف تفاهم‌نامه بسیار مؤثر باشد و انتظار می‌رود این مرکز با حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی اراک از سایر مراکز استان موفق‌تر عمل کند.»

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مرکزی افزود: «امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه در کنار دانشگاه یاری‌گر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان جامعه دانشگاهی در امر اشتغال باشیم.»

دبیر شورای مهارت استان مرکزی اظهار کرد: «می‌توان تبدیل فارغ‌التحصیل به کارآفرین را از اهداف این طرح برشمرد و امیدواریم دانشجویانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند نه تنها در اسرع وقت به بازار کار وارد شوند؛ بلکه به عنوان قشر فرهیخته زمینه اشتغال سایران را نیز به‌وجود آورند.»

این تفاهم‌نامه در ده ماده و در 46 بند و یازده تبصره به امضای دو طرف رسید.