برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی در واحد اراک

۱۱ تیر ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۶ کد : ۳۳۲ اخبار دانشگاه
برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه قرآنی در واحد اراک

طرح «ضیافت اندیشه قرآنی» ویژه دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی اراک با موفقیت پایان یافت

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه با حضور حجت‌الاسلام ایوب سلحشورنیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ، دکترشاهرخ حکمت معاونت فرهنگی واجتماعی،دکترسیدمجید علوی معاونت دانشجویی و جمعی از دانشجویان در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی  اراک برگزار شد.

بنا بر این گزارش،  حجت‌الاسلام سلحشورنیا، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه گفت: طرح ضیافت اندیشه دانشجویی امسال در مقایسه با سال های گذشته از بهترین طرح ها بود که به لطف خدا شاهد تغییرات وثمرات خوبی بودیم.

وی اظهار کرد: این طرح با حمایت ریاست محترم دانشگاه وهمکاری تمامی حوزه های دانشگاه برگزار شد که این همدلی وهمراهی باعث موفقیت آن شده است.

سلحشورنیا یادآور شد: این طرح به‌مدت پنج سال در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد که اجرای آن در برخی از دانشگاه با موفقیت همراه نبود؛ لذا امسال برای دومین سال متوالی فقط این طرح در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک باموفقیت برگزارگردید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک درادامه از زحمات تمامی کارکنان حوزه ها ی دانشگاه که در برگزاری واجرای این ضیافت همکاری کردند، تشکر نمودند .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اراک در نهایت ابراز امیدواری کرد که در رمضان سال آینده ضیافت اندیشه قرآنی دانشجویی مجددا در واحد اراک برگزار شود .

دکترشاهرخ حکمت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه گفت: اگر حضور بالقوه دانشجویان در طرح ضیافت اندیشه قرآنی نبود این طرح معنا نداشت.

وی درادامه از موفقیت بسیارخوب این طرح اظهار رضایت کرد و به نمایندگی از ریاست دانشگاه از عواملی اجرایی که دراین طرح زحمات بسیارکشیدند نیز تقدیروتشکرنمود.

همچنین این مراسم با اجرای برنامه های تواشیح و قرعه کشی سفر مشهد مقدس وعمره دانشجویی همراه بود.

در پایان مراسم از تعدادی از دانشجویان که دراین طرح همکاری داشتند با اهدا لوح تقدیر شد.