روابط عمومی دانشگاه

کلانتری: روحیه پرسشگری، اعتمادبه‌نفس و کارآفرینی دانشجویان تقویت شود

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۲۱:۰۰ کد : ۳۳۵۲ اخبار دانشگاه
سرپرست دانشگاه آزاد واحد مرکزی با اشاره به اینکه دانشجو محور توسعه و آینده‌ساز کشور است گفت: باید روحیه پرسشگری، اعتمادبه‌نفس و کارآفرینی را در بین دانشجویان تقویت کنیم و دانشجویان را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت دهیم.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، به همت تیم رسانه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و همکاری بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه به مناسبت ۱۶ آذر و گرامیداشت روز دانشجو، مراسمی با حضور دکتر حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک،حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،برخی از معاونان، مدیران و استقبال پرشور دانشجویان در سالن فردوسی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک گفت: در سالروز واقعه 16 آذرماه سال 32 یاد و خاطره شهدای دانشجو به ویژه 3 شهید دانشگاه تهران را گرامی می داریم و این روز بزرگ را به جامعه دانشگاهیان و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت می گویم.

وی با تاکید بر اینکه روز دانشجو به عنوان نماد مبارزه دانشجویان با استکبار است خاطر نشان کرد: دانشجویان سرمایه های ملی و سکانداران آینده کشور و به عنوان پایه های علمی و محور اساسی و مبنای توسعه علمی کشور محسوب می شوند و خدمات زیادی را ارایه خواهند کرد.

دکتر حسین کلانتری گفت: 24 آذرماه سال 32 اعلام شد معاون رییس جمهور آمریکا سفری به ایران خواهد داشت که در این راستا دانشجویان در 16 آذرماه ضمن راهپیمایی ،نفرت و انزجار خود را اعلام کردند و این مساله به شهادت 3نفر از دانشجویان جامعه علمی کشور منجر شد.

وی تصریح کرد: چندماه بعد از این واقعه نیکسون به عنوان رییس جمهور آمریکا وارد ایران شد و دانشجویان همزمان با آغاز نهضت جمهوری اسلامی ،شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر انگلیس را به نشانه نفرت و انزجار خود سردادند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک یادآور شد: در این برهه حساس آن چیزی که از دانشجویان عزیز انتظار می رود پیشرفت علم، توسعه اندیشه سیاسی ،تعمیق اندیشه دینی و سرافراز کردن نهاد دانشگاه می باشد.

وی با بیان اینکه دانشجو نیاز به استاد راهنما دارد تاکید کرد: دست یابی به قلمروهای دانش در زمینه های علمی، سیاسی و دینی از وظیفه مسئولان دانشگاه و دانشجویان به شمار می آید به طوریکه این علم باید با تزکیه و تقوا نیز همراه باشد چرا که علم بدون عمل برای جامعه کار آرایی نخواهد داشت.

کلانتری گفت: باید تاکید کرد که محیط دانشگاه ، محیط اخلاق و محیط علم و تربیت است و وظیفه همه ماست که در داخل دانشگاه حساب شده و به نفع دانشگاه فعالیت انجام دهیم تا نهاد دانشگاه را سرافراز و سربلند نماییم.

وی ادامه داد: از تشکل های و نهادهای دانشجویی که با هدف رسیدن به آرمان ها ایجاد شده اند انتظار داریم با توجه به شعاری که بر تارک و گنبد تشکل های دانشجویی حک شده، شعار ضد استکباری، ضد آمریکایی و اتحاد ملی است و انتظار می رود که اهداف نظام و انقلاب را مد نظر داشته و در راستای توسعه علمی کشور و اتحاد ملی تلاش نمایند .

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک اظهار کرد: دانشجو نباید سیاسی کار و محافظه کار باشد بلکه باید آرمان گرا بودن را در اولویت اهداف خود داشته باشد و اگر خطایی از آنها سر زد بپذیرد.

وی با اشاره به اینکه دانشجو محور توسعه وآینده ساز کشور می باشد تاکید کرد: وظیفه ما مسولان دانشگاه است که روحیه پرسشگری ، روحیه اعتماد به نفس و روحیه کارآفرینی را در بین دانشجویان تقویت نماییم و دانشجویان را در تصمیم گیری ها مشارکت دهیم.

کلانتری در پایان برکار آفرینی دانشجویان تأکید کرد.

پخش نماهنگ، اجرای میان‌پرده‌ طنز، اجرای موسیقی ، برگزاری مسابقه و ایراد بیانیه دانشجویی توسط نماینده دانشجویان  از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.