روابط عمومی دانشگاه

برگزاری چهارمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در دانشگاه آزاداسلامی اراک

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۳۳۵۸ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، چهارمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر حسین کلانتری دبیر هیأت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، رؤسای واحدها و مراکزآموزشی دانشگاهای آزاداسلامی استان و رؤسای شوراهای تخصصی به منظور بررسی عملکرد شورای جذب دانشجو هر یک از واحدها و مراکز آموزشی جهت جذب دانشجو، تشریح وظایف مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و تجمیع آزمایشگاه‌های استان در مجتمع قائم مقام فراهانی واحد اراک، ایجاد مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت در واحدها، اجرای بخشنامه سیاست‌های بودجه‌ای و درآمدهای شهریه‌ای و غیرشهریه‌ای و... در سالن جلسات حوزه ریاست واحد اراک برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر کلانتری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از زحمات و خدمات ارزنده دکتر عبداله رحیمی در طول ریاست دبیرخانه هیات امنای استان مرکزی تقدیر و تشکر کرد.

در این جلسه روسای واحدها و مراکزآموزشی تجربیات خود را در خصوص نحوه تبلیغات جذب دانشجو در نیمسال اول99-98 بیان کردند و مقررشد کمیته جذب دانشجو و هدایت تحصیلی تشکیل و سیاستگزاری و روش های نوین تبلیغات جذب دانشجو تدوین و به واحدها ابلاغ گردد.