روابط عمومی دانشگاه

برگزاری اولین جلسه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی اراک

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۵۵ کد : ۳۳۵۹ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، اولین جلسه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  آزادسلامی استان مرکزی، پیمان عین القضاتی معاونت فرهنگی و دانشجویی دکتر حسین دیباچی مسئول دبیر خانه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی استان و اعضای کمیته گام دوم انقلاب اسلامی در سالن جلسات جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه  حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی همتی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه  آزادسلامی استان مرکزی ضمن تقدیر و تشکر از اعضای جلسه به تبیین بیانات مقام معظم رهبری پرداخت و فرمایشات ایشان را چراغ راه و هدایت بشریت دانست.

در ادامه دکترحسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با تقدیر و تشکر از اعضای جلسه به تبیین فرمایشات مقام معظم رهبری پرداخت.

وی گفت: در دوره های صفویه و قاجار به خصوص قاجار باتوجه به روابط ننگین با کشورهای اروپایی وآمریکایی ظلم های زیادی به مردم ایران وارد شده است و بعد از آن در دوره رضا خان میرپنج روابط با اروپا گسترده تر شد و فعالیت های داخلی همچنان کم شد و غرب نفوذ بیشتری در ایران پیدا کرد و در دوره حکومت محمدرضا وابستگی به اروپا و آمریکا بیشتر شد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک اظهار کرد: این روابط در حدی بود که در سال 1332 دانشجویان نفرت خود را اعلام  و شعار مرگ بر آمریکا سردادند و در 16 آذر 3نفر از دانشجویان دانشگاه تهران با ورود نیکسون به ایران به شهادت رسیدند و متاسفانه دکترای افتخاری حقوق به ایشان اهدا کردند.

وی با بیان اینکه در40 سال اول انقلاب به حول و قوه الهی فعالیت های خوبی انجام شده است ولی نیازها وتوقعات بالاست ،اظهار کرد : بیانیه گام دوم چراغ راهی برای آینده است که برکات عظیمی برای مردم در برداشته است از جمله آنها عبارتند از ؛ ثبات، امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران ، موتور پیشران کشور در عرصه علم و فناوری و ایجاد زیر ساخت های حیاتی و اقتصادی و عمرانی، به اوج رسانیدن مشارکت مردمی و مسابقه خدمت رسانی ، ارتقاء شگفت آور بینش سیاسی آحاد مردم، سنگین کردن کفه ی عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور، افزایش چشم گیر معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه و ایستادگی روز افزون در برابر قلدران و زورگویان و مستکبران جهان.

کلانتری تاکید کرد با توجه برکات فوق و با توجه به توصیه های بیانیه در هفت بند لازم است، کمیسیون های تخصصی شکل بگیرد و به تبیین هرچه بیشتر بیانیه پرداخته شود .

در ادامه دکتر حسین دیباچی مسئول دبیر خانه استانی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در خصوص حل مسائل روز در پرتو بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط بسیج اساتید تهیه و تدوین شده است مطالبی ارائه کرد.

وی بابیان اینکه مطالعه دقیق بیانیه در قدم اول بسیار ضروری است ،گفت: باید از تبدیل این بیانیه به متن تشریفاتی و بالادستی به شدت پرهیز کرد و مقام معظم رهبری هفت ماموریت را مشخص کردند که برای این هفت ماموریت باید ایده یابی شود و ایده مقدم بر ماموریت یابی است و هر واحد دانشگاهی یک ایده عملی بدهد و آن را به سرانجام برساند

دیباچی اظهار کرد: فضای مجازی جوان ترین عرصه مدیریتی است و باید در فضای مجازی دقت ویژه کنیم و حضور موثر، تاثیرگذار و آینده ساز داشته باشیم.

وی گفت: برای تحقق عملی بیانیه هم باید وارد عمل شد، هم گفتمان سازی کرد و هم از دیگران مطالبه گری کرد.

مسئول دبیرخانه استانی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توجه به علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی مرزبندی با دشمن و سبک زندگی ایرانی اسلامی را از توصیه های کلیدی در بیانیه گام دوم انقلاب برشمرد.