روابط عمومی دانشگاه

ویژه برنامه شمیم معرفت ویژه دانشجویان درس آشنایی با قرآن کریم برگزارشد

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۰ کد : ۳۳۶۱ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، به همت دفتر کانون قرآن و عترت دانشگاه ویژه برنامه شمیم معرفت ( محفل انس با قرآن کریم ) ویژه دانشجویان درس آشنایی با قرآن کریم با حضور اساتید گروه قرآن ، دانشجویان و کارکنان در تالار امیر کبیر شهرک دانشگاهی امیرکبیر برگزار شد.

این ویژه برنامه که با هدف ارزش گذاری به ساحت مقدس قرآن کریم برگزار شد با برنامه های متنوع قرآنی از جمله اجرای تواشیح ، اجرای نمایش معجزه قرن ( چگونگی حافظ شدن مرحوم کربلایی کاظم ساروقی) سخنرانی ، قرائت مجلسی قرآن کریم  توسط استاد مهرپور ، پخش کلیپ معرفی برنامه های کانون قرآن و عترت دانشگاه همراه بود.

در پایان مراسم از مسئولان دفاتر فرهنگی دانشکده ها که در ثبت نام بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت در دانشکده ها با کانون قرآن و عترت مشارکت و همکاری داشتند با اهداء لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد .