روابط عمومی دانشگاه

تیم استان مرکزی مقام سوم والیبال دسته یک دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی ار از آن خود کرد

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۳۶۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، در پایان رقابت‌های والیبال دسته یک دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی، تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به مقام قهرمانی رسید، خراسان شمالی به مقام دوم دست یافت و دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی سوم شدند.

در روز آخر این رقابت‌ها تیم‌های البرز، خراسان شمالی و علوم تحقیقات تهران، مرکزی به ترتیب برای کسب مقام‌ اول تا سوم به رقابت‌ پرداختند. در پایان این رقابت‌ها تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به مقام قهرمانی رسید، تیم‌ دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی به مقام دوم دست یافت و دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی سوم شدند.

در مراسم اختتامیه رقابت‌های والیبال دانشجویان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی که در واحد دزفول برگزار شد، کاپ‌های قهرمانی، مدال‌ و لوح سپاس تیم‌ها با حضور محسن چکین معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول و اعضای هیئت رئیسه این دانشگاه به  برگزیدگان اهدا شد.