روابط عمومی دانشگاه

از سوی دکتر طهرانچی صورت گرفت؛ ابلاغ حکم ریاست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

۲۵ آذر ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۷ کد : ۳۳۶۶ اخبار دانشگاه
حکم حسین کلانتری به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد اراک از سوی دکتر محمدمهدی طهرانچی ابلاغ شد.

به نقل  از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک در حکم ابلاغی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به دکتر حسین کلانتری خلیل آباد آمده است: بر اساس مصوبه سی و پنجمین جلسه کمیته منتخب صلاحیت رؤسای دانشگاه‌ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی با توجه به تعهد، تخصص و تجارب ارزنده‌تان به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک منصوب می‌شوید

حسین کلانتری خلیل آباد استاد تمام  و مدرس دانشگاه های، تهران، علم و فرهنگ ، هنر تهران، یاسوج ،آزاد تهران مرکز، تهران غرب و آزاد یزد بوده و در پرونده خود مدیرکل برنامه ریزی و توسعه آموزش جهاد دانشگاهی، مدیر کل نظارت و ارزیابی جهاد دانشگاهی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر، رئیس مرکز کارآفرینی دانشگاه هنر، رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر و معماری جهاد دانشگاهی، مدیر مرکز مطالعات شهری و روستایی پژوهشگاه علوم انسانی، فرهنگ و مطالعات اجتماعی ، مدیرکل امورآموزشی جهاد دانشگاهی و شهردار اردکان را دارد.

نامبرده دارای بیش از 200 مقاله ISI ، علمی پژوهشی،علمی- ترویجی و ارائه در همایش های علمی می باشد همچنین  18 کتاب  علمی تخصصی درحوزه شهرسازی، معماری، برنامه ریزی شهری و...از ایشان چاپ شده است.

کلانتری عضو بنیاد ملی نخبگان  و به عنوان نخبه علمی کشور درسال1389 می باشد که اثر وی تحت عنوان الگوی مدیریت بحران حمل و نقل برون شهری در مقابله با طوفان ماسه به ثبت رسیده است .

وی مدیر پژوهشی نمونه کشور درسال1390 ،پژوهشگر نمونه درسال1389 و بیش از 50عنوان پژوهش های مدیریت شده  را در کارنامه مدیریتی خود دارد .