روابط عمومی دانشگاه

نشست تخصصی دانشجویی با موضوع تبیین ارتباط واقعیت و توهم در ادراک هنر در واحد اراک

۲۱ آذر ۱۳۹۸ | ۲۰:۰۰ کد : ۳۳۶۷ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی و مهندسی و گروه معماری نشست تخصصی دانشجویی با  موضوع تبیین ارتباط واقعیت و توهم در ادراک هنر با سخنرانی دکتر صالحی مدیر گروه معماری دانشکده فنی و مهندسی  و با حضور دانشجویان رشته معماری و همچنین دانشجویان رشته های مختلف این دانشکده در تالار شهید چمران برگزار شد.

در این نشست که با پرسش و پاسخ همراه بود دکتر صالحی با بیان اینکه امروزه معماری تنها نما تعریف می گردد و با کلمه غیره قابل تعریف زیبایی سر و کار پیدا می کند به طرح مسئله باز گشت واقعیت در معرفت شناسی پرداخت.

در پایان نیز به دو واقعیت محیط طبیعی و انسانی اشاره شد و چگونگی ادراک واقعیت و حضور آن در زندگی تبیین شد.