برگزاری جلسه شورای تخصصی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

۱۴ تیر ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۳ کد : ۳۳۷ اخبار دانشگاه
برگزاری جلسه شورای تخصصی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی

دکتر نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

بر جدیت و تلاش و تصمیم­گیری مدبرانه رؤسای واحدهای دانشگاهی استان تأکید نمود.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، در راستای اجرای طرح تجمیع 2 و ایجاد ساختار استانی دانشگاه آزاد اسلامی، رؤسای چهار شورای تخصصی اداری و مالی، آموزش وتحصیلات تکمیلی، پژوهش و فناوری و عمرانی در استان مرکزی انتخاب شدند.

بنابراین گزارش جلسه برگزاری انتخابات شوراهای تخصصی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با حضور دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، بهرامسری رییس دبیرخانه هیأت امنای استان مرکزی و کلیه روسای واحدها و مراکز دانشگاهی و سمای استان در سالن جلسات دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد .

در ابتدا جلسه آقای بهرامسری ضمن خیر مقدم به حاضرین در خصوص دستور کار جلسه توضیحات لازم را ارائه داده و به تشریح اهداف جلسه پرداخت و اظهار امیدواری نمود با دقت نظر در بخشنامه های صادره از سوی سازمان مرکزی بتوان موفق تر از پیش امور محوله را مدیریت نمود.

در ادامه جلسه دکتر علیرضا نظام آبادی دبیر هیأت امنا و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه و آرزوی بهره مندی از برکات ماه مبارک رمضان بر برگزاری مرتب و منظم جلسات شورای استانی تأکید نمود.

دبیر هیأت امنای استان مرکزی در ادامه در خصوص وضعیت کلی شوراهای اداری و مالی، پژوهش و فناوری، آموزش و تحصیلات تکمیلی و هم چنین عمرانی توضیحاتی ارائه نمودند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در همین راستا در خصوص شورای زنان فرهیخته استان اظهار داشت : بر اساس بخشنامه های دانشگاه آزاداسلامی اسامی 3 نفر از افراد واجد شرایط به سازمان مرکزی جهت تصمیم گیری اعلام شده است.

دکتر نظام آبادی هم چنین از فعال شدن شورای فرهنگی،دانشجویی وورزشی  وشورای برنامه ریزی و فعالیت های اقتصادی دانش بنیان در آینده نزدیک خبر داد و از رؤسای شورا ها خواست تا  درکلیه جلسات شوراهای مذکور بطور منظم و بر اساس بخشنامه های مربوطه حضورفعال داشته باشند و در مسیر افزایش بازدهی امور اقدام نمایند.

در ادامه این جلسه انتخابات روسای چهار شورای تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد و در پایان رای گیری ذبیح پیرانی، معاون آموزش وتحصیلات تکمیلی واحد اراک به عنوان رئیس شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی، محمدعلی کرامتی معاون اداری ومالی واحد اراک  به عنوان رئیس شورای اداری و مالی ، علی نیازی معاون پژوهش و فن‌آوری واحد اراک به عنوان رئیس شورای پژوهش و فناوری و مجیدگندمکار رییس واحد ساوه به عنوان رئیس شورای عمرانی استان با اکثریت آرا انتخاب شدند.