روابط عمومی دانشگاه

معاون دانشگاه آزاد اسلامی اراک خبر داد؛ پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک

۰۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۸:۰۷ کد : ۳۳۷۹ اخبار دانشگاه رویداد های مهم
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک از پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت برای تمام رشته‌های تحصیلی به جز رشته‌های گروه پزشکی خبر داد.

دکترحسین مظاهری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک با اعلام این مطلب اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی اراک به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی در غرب کشور با ارائه برترین خدمات و تسهیلات مالی، دانشجویی، آموزشی، پژوهشی، ورزشی و رفاهی در 80 رشته متنوع دانشگاهی بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.»

وی با اشاره به ارائه تسهیلات مالی بیان کرد: «از جمله تخفیف و تقسیط شهریه، ارائه انواع وام‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت، برخورداری از مجهزترین مجتمع آزمایشگاه‌های استاندرد، امکانات آموزشی، پژوهشی و کارگاه‌های پیشرفته، کتابخانه‌های جامع، مجموعه سالن‌های ورزشی چندمنظوره و مجهز، امکانات رفاهی و خدماتی نظیر بوفه‌های دانشجویی و سلف غذاخوری، خوابگاه دانشجویی ویژه خواهران، سرویس‌های ایاب و ذهاب شهری، مزارع تحقیقاتی و آموزشی از جمله شرایط بی‌نظیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک است.»

معاون علمی (آموزشی ـ پژوهشی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عنوان کرد: «همزمان با آغاز ثبت‌نام متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی در مرحله تکمیل ظرفیت، دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز در تمام رشته‌های تحصیلی برای مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشجو می‌پذیرد.»

مظاهری افزود: «فرآیند ثبت‌نام برای متقاضیان در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی خواهد بود.»

وی با اشاره به زمان تکمیل ظرفیت مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی اراک براساس سوابق تحصیلی عنوان کرد: «متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع کاردانی، کارشناسی‌پیوسته و ناپیوسته می‌توانند تا ۳۰ دی‌ماه ۹۸ با مراجعه به واحد اراک واقع در خیابان دانشگاه مجتمع قائم مقام فراهانی، ساختمان دکتر شریف طبقه همکف مراجعه و نسبت به مشاوره تحصیلی رایگان و ثبت‌نام حضوری برای ادامه تحصیل اقدام کنند.»

معاون علمی (آموزشی ـ پژوهشی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک افزود: « متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت دانشگاه آزاد اسلامی اراک به نشانی www.iau-arak.ac.ir مراجعه یا با شماره‌های تلفن ۳۳۶۶۹۲۱۲-۳۳۶۶۹۲۱۳ پیش‌شماره ۰۸۶ تماس گرفته و با رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی اراک آشنا شوند.»

به گزارش آنا، دانشگاه آزاد اسلامی اراک با رتبه جامع دو ستاره، بیش از ۳4 سال سابقه فعالیت علمی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی و داشتن بیش از ۱۰ هزار دانشجو، ۲۲8 رشته، مقطع تحصیلی شامل ۴۵ رشته، گرایش در مقطع دکترای تخصصی، ۸۵ رشته، گرایش در مقطع کارشناسی‌ارشد، ۷8 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و ۲۰ رشته در مقطع کاردانی براساس دفترچه سال ۹۸ مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، پنج دانشکده مصوب شامل دانشکده فنی مهندسی و کشاورزی، دانشکده علوم پایه، دانشکده علوم‌انسانی، دانشکده مدیریت و دانشکده پرستاری ـ مامایی(علوم پزشکی) در دو سایت مجزا به نام‌های شهرک دانشگاهی امیرکبیر و مجتمع آموزشی قائم‌مقام فراهانی در ۱۲۰ هزار متر مربع فضای آموزشی، آزمایشگاهی -کارگاهی، ورزشی و رفاهی، ۲۶۶ عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت و بیش از ۹۰ هزار فارغ‌التحصیل خدمات ارزشمندی را به جامعه علمی کشور عرضه داشته و دستاوردهای قابل توجهی را در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرده است