بازدید مدیرکل اداره روابط عمومی وامور بین الملل استانداری مرکزی ازحوزه روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاداسلامی اراک

۱۳ تیر ۱۳۹۴ | ۱۶:۰۵ کد : ۳۳۸ اخبار دانشگاه

دکتر نظام آبادی گفت: در دنیای امروز روابط عمومی واطلاع رسانی به عنوان عنصر قوی در ارزیابی و تقویت برنامه‌ها و پیشبرد اهداف سازمان‌ها  ونهادها تلقی گردیده و نقش روابط عمومی و حیطه فعالیت آن بر هیچکس پوشیده نیست .

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، مصطفی عرب مدیر کل روابط عمومی استانداری مرکزی درراستای تحقق اهداف شورای هماهنگی روابط عمومی های استان مرکزی از تجهیزات و توانمندی های روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک بازدید نمود.

بنا بر این گزارش، دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست واحد اراک و دبیرهیأت امنای استان مرکزی ضمن خیرمقدم وتشکر از حضور مدیر کل روابط عمومی استانداری مرکزی جهت بازدید از حوزه روابط عمومی دانشگاه گفت: خوشبختانه بامدیریت خردورزانه و توأم با اخلاق و عدالت جناب آقای دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه با ابلاغ تاپ چارت جدید واحدهای دانشگاهی ارتقاء جایگاه روابط عمومی ها در سطح واحد های دانشگاهی به خوبی نمایانگر اهمیت این حوزه در دانشگاه  می باشد.

سرپرست واحد اراک گفت : در دنیای امروز روابط عمومی واطلاع رسانی به عنوان عنصر قوی در ارزیابی و تقویت برنامه‌ها و پیشبرد اهداف سازمان‌ها  ونهاد ها تلقی گردیده و نقش روابط عمومی و حیطه فعالیت آن بر هیچکس پوشیده نیست .

دبیرهیآت امنای استان مرکزی با بیان اینکه نیاز به شناخت و درک متقابل به منظور تسریع در دستیابی به مقاصد و اهداف امروز در سازمان‌ها و نهادها به عنوان یک اصل اساسی در مدیریت پذیرفته شده است،اظهار کرد: این ارتباط که از آن به عنوان روابط عمومی یاد می‌شود یکی از مهمترین و با ارزش‌ترین عوامل مؤثر در سرنوشت هر سازمان و موسسه محسوب می‌شود .

مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی ضمن بازدید از حوزه روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک بابیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی اراک به عنوان بزرگترین دانشگاه در استان مرکزی وهمچنین درغرب کشورمی باشد،افزود: خوشبختانه با حضور دکتر نظام آبادی به عنوان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک شاهد تحولات چشم گیر در تمام حوزه های دانشگاه به خصوص در حوزه روابط عمومی واطلاع رسانی دانشگاه هستیم.

مصطفی عرب فعالیت ها وتجهیزات وامکانات حوزه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی را نسبت به روابط عمومی سایر ارگان ها بسیار مثبت ارزیابی نمود،واظهارکرد: تعامل خیلی خوب روابط عمومی دانشگاه با کلیه روابط عمومی های نهادها وسازمان های استان مرکزی قابل تقدیر است.

وی ابراز امیدواری نمود با توجه به پتانسیل علمی ،آموزشی وپژوهشی دانشگاه دوره های آموزشی مدیران وکارشناسان روابط عمومی های استان مرکزی در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی اراک برگزار شود.

مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی بابیان اینکه رویکرد دبیرخانه شورای هماهنگی روابط عمومی های استان مرکزی آموزش و توانمند سازی مدیران و کارشناسان روابط عمومی دستگاه های اجرایی است اظهار کرد: که در این راستا سه دوره آموزشی برای مدیران روابط عمومی های استان برگزار شده است.

عرب افزود: ماحصل برنامه های شورای هماهنگی روابط عمومی های استان مرکزی حمایت، نظارت و سیاستگذاری در این حوزه است. و از ابتدای کار این شورا تاکنون از حدود 70 واحد روابط عمومی در دستگاه های اجرایی استان  بازدید بعمل آمده است.

مدیر کل روابط عمومی استانداری در ادامه  ضمن دیدار وگفتگو با دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک از زحمات ، حمایت ونگاه ویژه ایشان به فعالیت های روابط عمومی  دانشگاه  تشکر وقدردانی نمود ، واظهار داشت : دانشگاه آزاداسلامی سند افتخاری برای مملکت اسلامیمان است و باید سعی کنیم  تا ارتباط این دانشگاه با جامعه تقویت شود.

در ادامه جلسه ابوالفضل اکبری مدیر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نیز ضمن خیر مقدم وتشکراز حضور مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی در واحد اراک از حمایت های بی دریغ دکتر علیرضا نظام آبادی ریاست واحد درخصوص اهمیت ویژه ایشان به حوزه روابط عمومی به ارائه گزارشی از عملکرد وفعالیت های حوزه روابط عمومی واحد اراک در18 ماه گذشته پرداخت ، واظهار کرد: اهمیت به ارتقاء جایگاه روابط عمومی  واحد های دانشگاهی نقطعه عطفی در توسعه وپیشرفت دانشگاه آزاداسلامی خواهد بود و این تغییر نگرش مرهون تیز هوشی و خرد ورزی دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه و تلاش‌ها و پیگیری‌های دکتر دعاگویی، مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی گفت: امیدواریم با حمایت روسای واحد های دانشگاهی و بهره گیری از فنون روز در عرصه ارتباطات وتلاش روابط عمومی ها و همدلی، همراهی وخلاقیت کارشناسان زحمت کش حوزه روابط عمومی بستری مناسب برای رشد ، بالندگی و تقویت ارزش‌ها و ویژگی‌های مطلوب انسانی وهمچنین معرفی و اطلاع رسانی به موقع موفقیت ها، پتانسیل ها ، و دستاورد های علمی ،پژوهشی دانشگاه آزاداسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان  بیش از گذشته فراهم گردد.

مدیرروابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با توجه به اهمیت ارتباطات سازمانی و تاثیر این مهم در پیشرفت دانشگاه و همچنین تعامل خوب دانشگاه با سازمان ها وارگان های دولتی، گفت: روابط عمومی کارآمد و برنامه‌ریزی شده یکی از ابزارهای قوی مدیریت دانشگاه‌ها است و در شرایط کنونی که دولت تعامل خوبی با سیستم دانشگاه دارد، تدبیر روابط عمومی برای ارتباط و همکاری با دولت در تمام عرصه‌ها می‌تواند دانشگاه را   در دستیابی به اهداف پیش‌بینی شده و رو به جلو یاری نماید .