روابط عمومی دانشگاه

با حکم کلانتری؛ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک منصوب شد

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک منصوب شد.
۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۳۸۹ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، دکتر حسین کلانتری دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک با صدور حکمی، محمدرضا قاری را به‌عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک منصوب کرد.

در حکم کلانتری بر ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی بر مبنای منویات مقام معظم رهبری، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها تأکید شده است.

وی در نامه‌ای جداگانه از پیمان عین‌القضاتی معاون  فرهنگی و دانشجویی سابق واحد اراک قدردانی کرد.

محمدرضا قاری دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک بوده و سوابقی مانند ریاست واحد، معاونت آموزشی،‌ مدیر آموزش، ریاست دانشکده علوم انسانی،‌ مدیرگروهی زبان و ادبیات فارسی، مدیرگروهی دروس عمومی و اسلامی این دانشگاه در کارنامه مدیریتی خود دارد.

قاری در سال‌های ۹۴ و ۹۶ به‌‌عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک شناخته شد.