روابط عمومی دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مطرح کرد؛ ایجاد سرای فناوری و نوآوری مواد شوینده در آشتیان

۰۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۳۹۰ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با توجه به زیرساخت‌های مناسب دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان اظهار کرد: «این دانشگاه با همکاری استادان و کارکنان می‌تواند سرای فناوری و نوآوری مواد شوینده را ایجاد کند.»

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا از آشتیان، حسین کلانتری در جلسه هم‌اندیشی استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان با  قدردانی از تلاش استادان و کارکنان  واحد آشتیان گفت: «رویکرد و مأموریت دانشگاه آزاد اسلامی تغییر کرده و  اعتمادسازی در جامعه هنر رئیس دانشگاه است که اگر اعتمادی از دانشگاه آزاد اسلامی سلب شده آن را برگرداند و احیا کند.»

وی بیان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی مانند کوه یخی است که نیمه آشکار و پنهان دارد و هنر یک مدیر این است که نیمه‌هایی که آشکار نیست را هویدا کند و بتواند از قابلیت‌های کارکنان و اعضای هیئت علمی به نحو احسن استفاده کند.»

کلانتری با بیان اینکه شعار دانشگاه حل مسائل و مشکلات جامعه است و باید بتواند به عنوان سازمان حل مسئله با دستگاه‌های اجرایی، صنایع و مراکز مختلف ارتباط داشته باشد، گفت: «احیای رشته‌های غیر فعال، جذب سرمایه‌های اشخاص حقیقی و حقوقی، احیا و استفاده بهینه از امکانات موجود و تعامل، همکاری و ارتباط نزدیک دانشگاه با صنعت و سازمان‌های دولتی و غیردولتی در اولویت قرار گیرد.»

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه شهرستان آشتیان از پیشینه تاریخی خوبی برخوردار است، بیان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان امکانات و زیرساخت‌های مناسبی دارد و با احیای امکانات موجود و همکاری و مساعدت استادان و کارکنان می‌تواند سرای فناوری و نوآوری مواد شوینده را در این واحد دانشگاهی ایجاد کند.»

علی فرقانی‌ها رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان در ابتدای این جلسه خلاصه‌ای از عملکرد دوساله خود در این دانشگاه را بیان کرد و ساماندهی امور برای تعالی دانشگاه، تلاش برای جذب دانشجو، فعال‌کردن مجلات جامعه‌شناسی و زمین‌شناسی، فعال‌کردن مرکز مشاوره دانشگاه و سرویس‌دهی به شهروندان آشتیان، کاهش هزینه‌های غیرضروری، پیگیری و اخذ اسناد زمین‌های دانشگاه و سند تک‌برگی، راه‌اندازی موزه با همکاری شهردای و میراث فرهنگی و پیگیری اسناد مربوط به دشت احمدآباد  را از اقدامات انجام شده برشمرد.

کلانتری در بدو ورود به واحد آشتیان با حضور در آرامگاه دکتر عبدالکریم قریب پدر علم زمین‌شناسی ایران ضمن ادای احترام و قرائت فاتحه یاد وی را گرامی داشت.