روابط عمومی دانشگاه

آیین تکریم ومعارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزارشد

۱۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۴ کد : ۳۳۹۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، در جلسه هیات رییسه دانشگاه آیین تکریم ومعارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک با حضور دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی،حجت الاسلام محمود یزدانی معاون دفترنهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان، وحید پور اسماعیل مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان ،اعضای هیات رییسه دانشگاه وبرخی از دانشجویان بسیجی در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار و امیر محمد مرادی به عنوان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک معرفی واز زحمات حسین آقازیارتی مسئول سابق بسج دانشجویی تقدیر شد.

دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس،شهدای مدافع حرم و حماسه 9 دی اظهار کرد :بسیج در اندیشه حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در حکم یک راهبرد مناسب برای مقابله با تهدید ها و سختی ها می باشد.

وی تاکید کرد: در عصر حاضر که تهدید نرم بیشتر در محیط های مختلف علمی و دانشگاهی می باشد نقش بسیج دانشجویی دانشگاه بسیار مهم است.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک یاد آور شد :حضرت امام خمینی (ره) در پایان جنگ تحمیلی، تشکیل بسیج دانشجویی و طلبگی را ضروری دانست و به تدریج بسیج دانشجویی و طلبگی تشکیل شد.

وی تصریح کرد: شخصی که عهده دار مسئولیت بسیج دانشگاه می شود قطعا باید خصوصیاتی از جمله انس با قرآن، آرمان گرایی در کارها، سرعت عمل و عکس العمل سریع در کارها داشته باشد و از نور ایمان نیز بهره مند باشد.

کلانتری، آرمان گرایی درکارها، همت و عزم و اراده کارکردن در محیط دانشگاه، داشتن توان لازم برای کارهای بزرگ، صداقت، شجاعت و پایداری به اصول، اهمیت دادن به استقلال کشور، عدالت طلبی و عدالت خواهی را از دیگر خصوصیات مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه عنوان کرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک خاطر نشان کرد : برخورداری از تفکرات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری بسیار مهم و بایستی در سیستم دانشگاه کادر سازی و اجرایی شود.

وی در پایان گفت :آمادگی داریم هفته ای یک بار با دوستان حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه جلساتی در راستای حل موانع و مشکلات برگزار کنیم.