روابط عمومی دانشگاه

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۴۱۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، امروز بعد از نماز ظهر و عصر مراسم میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک با سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی باحضور دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی،حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، سرهنگ محسن گلشن زاده جانشین فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی،اعضای هیأت رییسه،استادان ،کارکنان و دانشجویان در مسجد صاحب الزمان (عج) دانشگاه آزاداسلامی اراک(شهرک دانشگاهی امیرکبیر) برگزارشد.

حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، مصیبت پیامبر الهی، داغ پهلوی شکسته حضرت زهرای اطهر ، داغ جگر پاره امام حسن مجتبی(ع)، داغ ضربت خوردن امیرمومنان حضرت علی(ع) و داغ حضرت اباعبداله الحسین(ع) را برای همه ما تازه کرد.

وی افزود: ما باید خوشحال شویم که این جنبش و شور مردمی و این درخت تنومند روز به روز ریشه هایش محکم تر و شاخه های آن بر اقصی نقاط عالم گسترده می شود.

مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی تاکید کرد: خون سردار سلیمانی قطعا آن چنان ضربه ای بر پیکر استکبار و صهیونیست وارد خواهد کرد که همگان خوشحال خواهند شد و قلبشان مستحکم تر می شود.

وی خاطر نشان کرد: خون این شهید بزرگوار باعث شد ما و تمام ملت ایران بیدارتر شویم و از این پس با برنامه ای جدی تر و قوت قلبی بیشتر راه ایشان را ادامه دهیم.

حجت الاسلام مهدی همتی یادآور شد: بخشی از وظیفه دانشگاهها ساختن افرادی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی می باشد و امیدواریم قدم های ما ادامه دهنده راه استوار شهدای والامقام انقلاب اسلامی باشد.

در ادامه حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی نیز با اشاره به شخصیت والای شهید سردار حاج قاسم سلیمانی افزود: شهید سلیمانی به عنوان مالک اشتر زمان کسی بود که بسیاری از متخصصین علوم نظامی در اقصی نقاط دنیا از دوست تا دشمن ایشان را به عنوان یک ژنرال بسیار ماهر و کاردان می دانستند که بسیاری از دسیسه هایی که سالها دشمنان طراحی کرده و برای آن زحمات زیادی را متقبل شده بودند با تاکتیک ها و راهبردهای خود خنثی می کرد.

وی تصریح کرد: دشمنان اسلام و مسلمین قریب به 10 سال منطقه را نا امن کرده بودند به طوریکه داعش را با هدف از بین بردن انقلاب اسلامی در منطقه مستقر کردند این در حالی بود که بیش از 90 درصد کشور سوریه را داعش تسخیر کرده بود ،در عراق نیز تا 10 کیلومتری فرودگاه بغداد پیشروی کرده و جریان سلفی های تکفیری در افغانستان جولان می دادند.

مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی گفت: سردار سلیمانی به عنوان سرباز جبهه مقاومت با داشتن روحیه ولایت مداری وبا بهره گیری از هدایت ها و راهنمایی های مقام معظم رهبری توانست نقشه های دشمنان را در راستای از بین بردن انقلاب و همبستگی مسلمانان جهان نقش برآب نماید.

وی اظهار کرد: هرکجا اانقلاب ما رشد کرد و جهانی شد به خاطر وجود روحیه ولایت مداری مردم و شهدای گرانقدر میهن اسلامی بود و هرکجا شکست خوردیم و عقب نشینی کردیم جایی بود که روحیه ولایت مداری تضعیف شده بود.

حجت الاسلام مهدی ایمانی با بیان اینکه شهید سردار سلیمانی یک طراح بزرگ جنگی، سیاسی، فرهنگی و... بود افزود: داشتن علم همه جانبه و حکمت از ویژگی های شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بود که سخت کوشی، مهربانی و تواضعش در برابر خانواده معظم شهدا برای همگان واضح و آشکار بود.

وی با اشاره به اینکه شهید سلیمانی انسانی فرا زمینی بود به طوریکه حتی نامش نیز لرزه بر اندام دشمنان می انداخت گفت: شهید سلیمانی مختص به زمانه نیست و تاریخ نام مبارکش را از بزرگترین و با عظمت ترین سرداران ایران زمین ثبت خواهد کرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی ادامه داد: تاریخ چون نگاهی از بالا به زمانه دارد ارزش ، قدر و منزلت شهید حاج قاسم سلیمانی را بهتر از ما درک خواهد کرد این در حالیست که خون مبارکش به اندازه همه عظمت روحی آن بزرگوار برای اسلام مفید خواهد بود چنانکه درخت اسلام را آبیاری خواهد کرد.

وی تاکید کرد: شهید سردار سلیمانی توطئه های دشمن را در راستای تجزیه و از بین بردن جریان مقاومت در عراق خنثی کرد و با نثار جان ارزشمندش یک وحدت ملی را در بین مسلمانان ایجاد کرد.

این مراسم با مداحی هادی صالحی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و شعرخوانی دکتر عباس احمدی عضو هیات علمی دانشگاه و دانشجو فاطمه آجلو در وصف سردار سپهبد قاسم سلیمانی همراه بود.

در پایان مراسم شرکت کنندگان با حضور در آرامگاه شهدای جاوید الاثر دانشگاه ضمن ادای احترام و قرائت فاتحه یاد و خاطره شهدا را گرامی داشتند.