روابط عمومی دانشگاه

دهمین جلسه هیأت اندیشه ورز استان مرکزی در واحد اراک برگزارشد

۱۸ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۴۱۹ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد اراک ، دهمین جلسه هیأت اندیشه ورز استان مرکزی با حضور دکتر احمد حسین شریفی مؤلف کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی، دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی،حجت الاسلام مهدی ایمانی مقدم مسئول دفاتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مرکزی و رییس هیآت اندیشه ورز علوم انسانی و هنر استان مرکزی، حجت الاسلام مهدی همتی مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی ،معاونان، رؤسای دانشکده  و مدیران گروه های آموزشی در سالن جلسات حضرت امام خمینی(ه) دانشگاه آزاداسلامی اراک برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مهدی ایمانی‌مقدم رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی و رئیس هیأت اندیشه‌ورز تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، با توجه به شهادت سردار اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تأثیر خون شهید بر عمق‌بخشی و قوام اسلام مطالبی را ابراز و اظهار کرد: هر فعالیت پژوهشی در حوزه علوم انسانی در دانشگاه، باید پیوست تعالی و تحول داشته باشد .

وی گفت: هیأت اندیشه‌ورز استان مرکزی با طرح و برنامه‌ای ویژه با بررسی‌های اولیه، اقدام به شناسایی مبانی و جریان‌های فکری حوزه علوم انسانی اسلامی کرده و جلساتی در مؤسسه علمی و پژوهشی امام خمینی (ره) برگزار و با حضرت آیت‌الله مصباح یزدی، حجت‌الاسلام والمسلمین حکیمیان مسؤول پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مسؤولان فرهنگستان علوم اسلامی دیدار کرده است.

ایمانی مقدم بابیان اینکه هیأت اندیشه‌ورز استان دو راهبرد اصلی را در نظر گرفته است،گفت: توانمندسازی اعضای هیأت علمی و دیگری تقویت و تعالی نشریات علمی حوزه علوم انسانی در سطح دانشگاه های استان مرکزی می باشد.

در ادامه دکتر حسین کلانتری دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن تسلیت شهادت علم‌دار انقلاب سردار سپهبد سلیمانی گفت: مأموریت اصلی هیأت اندیشه‌ورز تشخیص نیازها و ظرفیت‌های آموزشی در علوم انسانی در سطح دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی است و تبدیل رویکرد آنها با علوم اسلامی است.

وی بابیان اینکه مأموریت دیگر هیأت اندیشه‌ورز، شناسایی و برقراری ارتباط با هنرمندان و نخبگان باورمند در حوزه علوم انسانی و هنر است، اظهار کرد: پیوند بین علوم و افزایش رشته های میان ‌رشته‌ای‌ و تأسیس دانشکده‌های نوین برای ارتقای حوزه علوم انسانی مد نظر است.

در ادامه حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر احمدحسین شریفی استاد مؤسسه علمی و پژوهشی امام خمینی (ره) با اعلام اهمیت توجه به علوم انسانی گفت: ما در کشورمان به علوم انسانی کم‌ توجهی کرده‌ایم؛ در حالی که رشد علمی کشور در علوم پایه بوده است ولی در علوم انسانی حتی برای برآورده کردن نیازهای جامعه نیز کمتر تلاش شده است.

دکتر شریفی علاوه بر پاسخگویی وتبادل نظر با حاضران درجلسه بر آسیب‌های علوم انسانی غربی اشاره کرد و افزود: ابتدا بر جهان‌بینی مادی و لیبرالیستی، انحصارگرایی و تأکید بر روش‌ تجربی و کمی، حتی تفسیرگرایان نیز روش تجربی را توسعه داده‌اند.

در ادامه کتاب مبانی علوم انسانی اسلامی تألیف استاد مذکور جهت استفاده رؤسای دانشکده‌های استان و مدیران گروه‌های آموزشی علوم انسانی و هنر و معماری استان مرکزی به آنها اهدا شد.