روابط عمومی دانشگاه

آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب

۲۲ دی ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۰ کد : ۳۴۲۲ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد جاسب، آئین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب با حضور دکترحسین کلانتری دبیرهیأت امنا و رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، سروان وحید باقرزاده فرمانده نیروی انتظامی منطقه جاسب ، علی ابراهیمی مسئول بسیج دانشجویی واحد جاسب و اعضای هیات رییسه و جمعی از کارکنان در حوزه ریاست واحد جاسب برگزار شد.

دکترحسین کلانتری دبیر هیات امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک ضمن بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب و اطلاع از فرآیند برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال اول 99-98 در ساختمان آموزشی امیر کبیر واحدجاسب با مراقبین و دست اندرکاران امتحانات دیدار کرد.

دکترحسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در آیین تکریم ومعارفه ضمن تسلیت ایام فاطمیه و شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و خیر مقدم به میهمانان و تقدیر و تشکر از زحمات دکترانتظاری، اعضای هیأت علمی و کارکنان واحدهای جاسب اظهار کرد:  انشاالله بتوانیم مسیر دانشگاه را با توجه به ظرفیت هایی که وجود دارد به سمت جلو پیش ببریم.

کلانتری هدایت و نظارت بر فعالیت های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی  و رفاهی طبق قوانین و مقررات دانشگاه را مهم ارزیابی کرد و افزود:  باید به بحث تحقیقات،فنآوری ، نو آوری و کار آفرینی توجه جدی داشته باشیم.

دبیرهیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: با توجه به مزیت های نسبی منطقه جاسب می توان تولید محصولات باغی، پرورش زنبورعسل و حوزه گردشگری دهستان، سراهای نو آوری را در این واحد دانشگاهی فعال نماییم.

درادامه دکتر علیرضا انتظاری ضمن تسلیت بمناست شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) ایام فاطمیه و شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس و ابومهدی المهندس معاون سازمان نیروهای مردمی عراق، از حضور مسئولان، استادان، کارکنان و میهمانان حاضر در جلسه تشکرکرد و گفت : دانشگاه آزاداسلامی واحد جاسب پیشگام در همه حوزه های آموزشی، پژوهشی، مسائل فرهنگی و ارائه خدمات و همچنین کیفیت، دانشگاهی بسیار پویا و الهام بخش می باشد. من امروز امانتی را که در اختیار داشته ام به دکتر محمد مهدی حمصیان کاشانی تحویل می دهم و خداوند را شاکرم به خاطر اینکه این توفیق را داشتم تا خدمتگزار استادان، کارکنان، دانشجویان و مردم این منطقه باشم.

وی افزود: برای دکترحمصیان کاشانی به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد جاسب آرزوی توفیق دارم و از آنجایی که واحد جاسب در مسیر توسعه می باشد امید دارم ایشان بتوانند این مسیر را با کیفیت و انسجام بیشتری ادامه دهند.

دکترانتظاری ضمن ارائه گزارشی از برنامه ها و اقدامات صورت گرفته در این واحد دانشگاهی همدلی و تلاش  معاونین و کارکنان را مهمترین عامل پیشرفت و توسعه این واحد دانست.

در پایان دکتر کلانتری با اهداء احکامی جداگانه از طرف دکتر محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاداسلامی از زحمات دکترعلی انتظاری تقدیر و تشکر کرد و برای دکتر محمد مهدی حمصیان کاشانی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحدجاسب آرزوی موفقیت کرد.