روابط عمومی دانشگاه

دیدار و گفتگوی رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با استانداری مرکزی

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۱ کد : ۳۴۲۴ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، جلسه دکتر حسین کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی با مهندس سید علی آقازاده استاندار استان مرکزی پیرامون اقدامات، طرح ها و برنامه های در دست اجرای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی در دفتر استاندار مرکزی برگزار شد.

دکتر کلانتری در این جلسه ضمن تشکر از تعامل ،همراهی و حمایت استاندار مرکزی از دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی درخصوص ظرفیت و پتانسیل خیلی خوب آموزشی ، پژوهشی ، آزمایشگاهی ،کارگاهی،فرهنگی و ورزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: دانشگاه آزاداسلامی جهت همکاری و تعامل با صنایع، سازمان ها و نهادهای استان مرکزی در زمینه های مختلف آمادگی دارد.

وی درخصوص اقدامات، طرح ها و برنامه های در دست اجرای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی از مهرماه 98 گفت : امضای تفاهم نامه همکاری با 11سازمان و نهاد استان، پیگیری راه اندازی و تأسیس دانشکده داروسازی با توجه به آماده بودن برخی زیرساختها و تجهیزات در شهرک دانشگاهی امیر کبیر،تأسیس آزمایشگاه داروسازی، تأسیس دارالفنون سما(مرکز فناوری علوم )، تأسیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی مرجع دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی جهت ارائه خدمات استاندارد فنی به صنایع ، سازمان ها و نهادها در استان مرکزی و استان های همجوار در مجتمع قائم مقام فراهانی ،راه اندازی درمانگاه و سلامتکده طب سنتی و خرید ساختمان دانشگاه آزاداسلامی خنداب را از عمده اقدامات دانشگاه بر شمرد.

رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی تأسیس بازار فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار کرد: با توجه به توانمندی ها، ظرفیت و مزیت های شهر های استان مرکزی ایجاد سراهای مختلف از جمله سرای نوآوری پتروشیمی و نفت، سرای نوآوری گیاهان دارویی، سرای نوآوری نساجی،پوشاک و چرم در اراک، سرای نوآوری گل و گیاهان زینتی، سرای نوآوری سنگ های تزئینی و نما در محلات، سرای نوآوری زعفران در خمین،سرای نوآوری بذر طالبی و انار در ساوه،سرای نوآوری فرش در ساروق و کمیجان،سرای گردشگری سلامت در تفرش و سرای نوآوری گردشگری طبیعی در جاسب و نراق را در دستورکار قراردادیم وان شاالله بزودی شاهد افتتاح این سرا ها باشیم.

رییس دانشگاه آزاداسلامی اراک گفت : پیگیری تعریض جاده خمین منتهی به شهرک دانشگاهی ،احداث خوابگاه دانشجویی و خوابگاه متاهلی ،پیگیری اجرای طرح های اقتصادی مانند توسعه مجتمع دامپروری ،توسعه صنایع تبدیلی  و...با توجه به دانش وتخصص های موجود در دانشگاه ، اخذ مجوز مرکز رشد سلامت و فناوری اطلاعات علوم پزشکی واحد اراک، اخذ مجوز تأسیس «پژوهشکده امنیت غذایی»در دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، اخذ مجوز مرکز تحقیقاتی علوم گیاهی کاربردی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، اخذ مجوز پروانه باشگاه ورزشی دانشگاه آزاداسلامی اراک، اخذ پروانه فعالیت مرکز خدمات مشاوره اجتماعی دانشگاه آزاداسلامی اراک را از جمله اقدامات انجام شده  در دانشگاه آزاداسلامی اراک نام برد.

در ادامه آقا زاده  استاندار استان مرکزی ضمن تشکر از زحمات  دکتر کلانتری رییس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی گفت: همه نهاد ها و سازمان های استان مرکزی می توانند با توجه به ظرفیت های خیلی خوب دانشگاه آزاد اسلامی، از پتانسیل های فرهنگی ،آموزشی ، پژوهشی ،ورزشی و آزمایشگاهی وکارگاهی درقالب تفاهم نامه تعامل و همکاری داشته باشند و بستر اجرای فعالیت ها را فراهم نمایند.

درپایان جلسه مقررشد استاندار استان مرکزی با مسئولان ومدیران دستگاه های اجرایی از مجموعه دانشگاه آزاداسلامی اراک بازدید نمایند.