روابط عمومی دانشگاه

بیست وششمین کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی برگزارشد

۲۴ دی ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۰ کد : ۳۴۲۸ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اراک ، بیست و ششمین جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دبیر هیأت امنای استان مرکزی و اعضای این کمیسیون در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.

دکتر حسین کلانتری خلیل‌آباد دبیر هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک، ضمن خیر مقدم به اعضای  کمیسیون دائمی هیأت امنای استان، ایام فاطمیه و شهادت سردار مقاومت سپهبد قاسم سلیمانی را تسلیت گفت و  در خصوص برنامه‌های راهبردی دانشگاه از جمله تأسیس مراکز پژوهشی و تحقیقاتی از قبیل مرکز امنیت غذایی، برخی از طرح‌های اجرایی در آینده (مانند: توسعه دام‌پروری، تأسیس مرکز مشاوره و روان‌شناسی واقع در مجتمع قائم‌مقام فراهانی، تجهیز مرکز آزمون دانشگاه جهت ارائه سرویس به ارگان‌های دیگر و ...) و تفاهم‌نامه‌های دانشگاه با سایر دستگاه‌های اجرایی توضیحاتی ارائه دادند. هم‌چنین در مورد راه‌اندازی دانشکده فناوری‌های نوین کشاورزی و نیز ایجاد سراهای نوآوری جدید که در حال راه‌اندازی است، مطالبی را اظهار  و در ادامه دستور جلسه مطرح شد و ایشان برای هر یک از بندهای آن، توضیحاتی ارائه نمودند.