روابط عمومی دانشگاه

دکترحسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی باحضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک دیدار و گفتگو کرد

۰۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۳۴۴۵ اخبار دانشگاه
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند سرچشمه برکات بیشتر برای جامعه و نظام باشد و آهنگ توسعه کشور را با تربیت نیروی انسانی کارآمد و تولید علم تسریع کند.»

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی  اراک، دکترحسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی باحضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی وامام جمعه اراک دیدار و گفتگو کرد.

حسین کلانتری صبح امروز در دیدار با آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی گزارشی از برنامه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی ارائه کرد.

وی گفت: «امضای تفاهم‌نامه همکاری با ۱۱ سازمان و نهاد استان مرکزی، پیگیری راه‌اندازی و تأسیس دانشکده داروسازی با توجه به آماده بودن برخی زیرساخت‌ها و تجهیزات در شهرک دانشگاهی امیرکبیر، تأسیس آزمایشگاه داروسازی، تأسیس دارالفنون سما (مرکز فناوری علوم) از جمله اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بوده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: «تأسیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی مرجع دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برای ارائه خدمات استاندارد فنی به صنایع، سازمان‌ها و نهادها در استان مرکزی و استان‌های هم‌جوار در مجتمع قائم‌مقام فراهانی، راه‌اندازی درمانگاه و سلامتکده طب سنتی و خرید ساختمان دانشگاه آزاد اسلامی خنداب از دیگر اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بوده است.»

تأسیس بازار فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی مثبت بود

کلانتری، تأسیس بازار فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: «با توجه به توانمندی‌ها، ظرفیت و مزیت‌های شهرهای استان مرکزی ایجاد سراهای مختلف از جمله سرای نوآوری پتروشیمی و نفت، سرای نوآوری گیاهان دارویی، سرای نوآوری نساجی، پوشاک و چرم در اراک، سرای نوآوری گل و گیاهان زینتی، سرای‌نوآوری سنگ‌های تزئینی و نما در محلات، سرای نوآوری زعفران در خمین، سرای نوآوری بذر طالبی و انار در ساوه، سرای نوآوری فرش در ساروق و کمیجان، سرای گردشگری سلامت در تفرش و سرای نوآوری گردشگری طبیعی در جاسب و نراق را در دستور کار قرار دادیم و به‌زودی این سراها افتتاح می‌شود.»

وی متذکر شد: پیگیری احداث خوابگاه دانشجویی و متأهلی، پیگیری اجرای طرح‌های اقتصادی مانند توسعه مجتمع دامپروری، توسعه صنایع تبدیلی و ... با توجه به دانش و تخصص‌های موجود در دانشگاه، اخذ مجوز مرکز رشد سلامت و فناوری اطلاعات علوم پزشکی واحد اراک، اخذ مجوز تأسیس پژوهشکده امنیت غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، اخذ مجوز مرکز تحقیقاتی علوم گیاهی کاربردی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اخذ مجوز پروانه باشگاه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی اراک، اخذ پروانه فعالیت مرکز خدمات مشاوره اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک را از جمله اقدامات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی اراک نام برد.»

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی در دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با ارائه توصیه‌های لازم در حوزه‌های مختلف دانشگاه، استفاده و پیروی از منویات مقام معظم رهبری و آشنایی قشر جوان دانشگاهی با مسائل دینی، انقلابی و فرهنگی را مهم ارزیابی کرد.

وی خاطرنشان کرد: «برنامه‌ریزی و آینده‌نگری، چابک‌سازی دانشگاه، تدبیر لازم برای ساختمان‌های مازاد، پایش رشته‌ها و کیفی‌بخشی به دوره‌های آموزشی، ایجاد شرکت‌های تخصصی، توسعه طرح‌های درآمدزا به‌ویژه در زمینه سنگ‌های تزیئنی، ایجاد گلخانه، پرورش دام و پرورش ماهی می‌تواند دانشگاه و ایران اسلامی را  در مسیر توسعه قرار دهد.»

به گفته امام جمعه اراک، دانشگاه آزاد اسلامی باید برای سایر دانشگاه‌های، نهادها و ارگان‌ها الگو داشته باشد.

ضرورت توجه به کارآفرینی و ارتقای بهره‌وری در جامعه

دری‌‌‌نجف‌‌آبادی بر ضرورت توجه به کارآفرینی و ارتقای بهره‌وری در جامعه تأکید کرد و متذکر شد: «تولید ثروت و اشتغال در کشور به مدیریت کارآمد، تبدیل ایده به عمل، کاهش هزینه‌ها و تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی وابسته است و دانشگاه‌ها نیز در سنگر علمی و فرهنگ‌سازی اقتصادی نقش مهمی دارند.»

وی یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند سرچشمه برکات بیشتر برای جامعه و نظام  باشد و آهنگ توسعه کشور را با تربیت نیروی انسانی کارآمد و تولید علم تسریع کند.»