روابط عمومی دانشگاه

دومین روز از برگزاری طرح آموزشی تشکیلاتی شهید شهریاری در واحد اراک

۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۹:۰۰ کد : ۳۴۵۵ اخبار دانشگاه

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک، در دومین روز از برگزاری طرح آموزشی تشکیلاتی شهید شهریاری در واحد اراک دکتر محمد رضا قاری معاون فرهنگی دانشجویی ضمن خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان در این مراسم و تبریک به مناسبت چهل و یکمین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی افزود: اگر امروز می توانیم به راحتی در کنار هم بنشینیم و با امنیت، سخن از سیاست ها و تدابیری که در حوزه حکومت، جامعه و ساماندهی به تمام موضوعات اجتماعی است بزنیم به برکت وجود انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب اسلامی می باشد.

وی خاطر نشان کرد: به تعبیر مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی خون آورد شهیدان بسیاری است که با خون خود درخت انقلاب و اسلام را آبیاری کردند و نیاز است در این راستا این ایام پربرکت را پاس بداریم و این ارزش ها که در تعالیم و تکامل جامعه و انسان های جامعه ما دخالت دارد حفظ کنیم.

سرپرست معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک با اشاره به 200 سال غفلت در حکومت های گذشته تصریح کرد: کشور ایران روزگاری فراخ ترین و وسیع ترین جامعه از دید جغرافیا تلقی می شد به طوریکه 20 برابر ایران امروزی بود ولی بر اساس شرایط تاریخی و حکومت های ایالتی، قدرت لازم را متناسب با گستردگی جفرافیای موجود نداشت.

وی به ابعاد شخصیتی شهید شهریاری اشاره کرد و گفت: شهید شهریاری که این دوره مزین به نام ایشان می باشد فراتر از زمان سعی و تلاش می کرد انقلاب علمی را در رشته خود محقق سازد.

دکتر قاری تاکید کرد: 200 سال خواب غفلت در دوران قاجار و پهلوی باعث شد ضعف و زبونی همراه با از دست دادن قدرت و بخشی از جغرافیای کشور را شاهد باشیم به طوریکه این امر سبب گردید برخی از فرهیختگان و دانشمندان فراتر از زمان خود با یک شور و شتاب خاصی درصدد پرکردن خلاء های چند دهه گذشته برآیند.

وی یادآور شد: می طلبد در راستای گرایش به جوانان ، حمایت از نخبگان و... در هر سطحی بتوانیم خلاء های بوجود آمده به جهت غفلت حکومت های قبل در زمان کمتری خود را با اقتدار در ابعاد و سطوح علمی به اثبات برسانیم و تهدیدها و تحریم ها را با موفقیت پشت سر بگذاریم.

سرپرست معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه آزاداسلامی اراک تصریح کرد: برای رسیدن به قله های دانش که مسیری بسیار طولانی می باشد امیدواریم بتوانیم با برنامه ها و طرح های علمی در حوزه های مختلف بویژه در طراحی های فرهنگی که زیر بنا و نگاه دارنده آموزش و آموزه های ما می باشند جلسات نتیجه بخشی را داشته باشیم.

قاری با بیان اینکه اساتید با تجربه دانشگاه آزاد اسلامی می توانند با بیان و زبان نافذ خود بر دانشجویان تاثیر گذار باشند افزود: مسلما تأثیر مدیران گروه و اعضای هیات علمی بر دانشجویان از افرادی که در مقام پند و اندرز می باشند بیشتر و نافذتر خواهد بود.

معاون مدیرکل تشکل‌های سیاسی و اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم به برکت کارهای تشکیلاتی اعم از ستادی و دانشجویی اشاره و ساختار و نحوه عملکرد هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشگاهیان، نحوه تأسیس تشکل‌های ستادی و دانشجویی و فعالیت‌های تشکیلاتی به‌ویژه در محیط دانشگاه‌ها و حوزه ستادی را تشریح کرد.

سیدحمید مهدیون با بیان اهداف بلند طرح شهید شهریاری درباره شبکه‌سازی استادان انقلابی و ایجاد تشکل‌های ستادی که از اهداف این طرح است توضیحاتی ارائه کرد و با گرامیداشت یاد و خاطره حاج قاسم سلیمانی به بیان نقش تشکیلاتی این شهید در موفقیت‌های بزرگ جبهه مقاومت پرداخت.